Klantenservice

Posters

Een poster voor elk feest

Heet iedereen van harte welkom op je feest en hang een poster op. Dit kan op de deur of aan de muur. Groot of klein, kleurrijk en precies goed voor je thema, wij hebben een ruim assortiment posters. Bestel ze nu snel bij Tuf-Tuf! 

Hier vind je Posters producten:

Posters die passen op het kinder- of thema feest

Al weken kijk je uit naar het kinderfeest. Samen maken jullie leuke plannen wie er allemaal mogen komen. Wat voor lekkers er getrakteerd gaat worden. En natuurlijk, welk thema gaat het worden. Niet alleen kinderfeestjes vergen voorbereiding. Ook een babyshower, verrassingsfeest of een jubileum feest wil je graag tot in de puntjes geregeld hebben. Om je gasten een warm welkom te heten, kun je gebruik maken van prachtige, grote deurposters. Dit kan met een algemene poster of zogenaamde scene setters. De algemene deurposters heten de gasten welkom. Versier de deur of de oprit ook nog met leuke gekleurde helium ballonnen. Met scene setters geef je al een hint weg van het thema. Denk hierbij ook aan thema feesten zoals kerst en haloween. Mocht je je gasten een aandenken mee willen geven, dan kun je een poster van het thema meegeven. Zeker de kleine gasten zullen dit zeker waarderen. Een deurposter kun je ook zelf heel makkelijk persoonlijk maken. Dit kan heel eenvoudig met super vrolijke deurposters. Plak er je eigen tekst op met bijgeleverde letters en het feest kan beginnen.

Van deurposters tot scene setters

Maar hoe maak je een feest tot een succes? Je hebt de uitnodigingen gemaakt en verstuurd naar de gasten. Ook heb je de taart besteld. Als je zelf goed kunt bakken, kun je de taart of cupcakes ook zelf een dag van te voren maken. De boodschappen haal je enkele dagen van te voren. De hapjes maak op de dag zelf, zo zijn ze lekker vers. De tafel dek je mooi met een tafelkleed, passend bij het thema. En de ruimte is aangekleed met deurposters. Voor de meisjes kun je denken aan Frozen of Princess. Voor de tieners zijn er posters met zebra print met letter stickers, zodat je je eigen tekst kan maken. En voor de jongens zijn er stoere posters van Star Wars en Jurrasic World. Je zorgt voor genoeg plastic bekers, borden en bestek. Ook deze mogen passen bij het thema. Of juist in één kleur, dit steekt mooi af bij je thema. Bijvoorbeeld roze bekers bij een babyshower of een prinsessen kinderfeest. Succes gegarandeerd.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl