Klantenservice

Honeycomb

Honeycomb decoratie

Honeycomb versieringen geven kleur aan ieder feestje. De bij webwinkel Tuf-Tuf verkrijgbare honinggraat waaiers, slingers, ballen en hangers zijn even mooi als veelzijdig. Je kunt een honeycomb versiering net zo goed gebruiken bij een verjaardag en kinderfeestje als bij een bruiloft of communie. De honinggraat versiering past ook mooi als decoratie in de baby- of kinderkamer.

Hier vind je Honeycomb producten:

Honeycomb waaiers, slingers, ballen en hangers in allerlei maten en kleuren

Een honeycomb versiering past bij elk evenement. De nostalgische waaiers, ballen, hangers en slingers zijn gemaakt van goede kwaliteit vloeipapier en bij Tuf-tuf.nl te vinden in verschillende maten en kleuren. Zo kun je deze honinggraat versiering helemaal afstemmen op de ruimte en de specifieke sfeer die je wilt creëeren. Je kunt de honeycomb modellen overal ophangen. Aan het plafond, voor het raam, boven de feesttafel of aan de muur. Ze komen extra mooi tot uiting als je bijvoorbeeld honeycomb waaiers en pompons met elkaar combineert in verschillende kleuren.

Honinggraat versiering waar je lang plezier aan beleeft

Je kunt een honeycomb versiering per stuk kopen of in een set met meerdere versieringen in verschillende vormen en kleuren. Speciaal zijn de slingers met meerkleurige honeycombs aan een wit lint. De waaiers en ballen zijn eenvoudig open te vouwen. Je kunt ze ophangen aan het speciale lusje aan de bovenzijde, met een paperclip of plakbandje ergens aan bevestigen of ergens in de ruimte neerleggen als decoratieve blikvanger. Van een honinggraat versiering heb je lang plezier. Je kunt ze steeds weer opnieuw gebruiken als zich een feestelijke situatie voordoet. Je kunt je helemaal creatief uitleven in allerlei feeërieke combinaties.

Creëer een feestelijke sfeer met honeycomb versieringen

Met honeycomb versiering creëer je een feestelijke sfeer. Combineer de verschillende honinggraat versieringen met elkaar en met andere feestartikelen van Tuf-Tuf als ballonnen, lampionnen, pompons en feeststerretjes om een verbluffend effect te realiseren. Kies uit wat je nodig hebt en verfraai je feest of dagelijkse ruimte met enkele van de aantrekkelijke artikelen uit de honeycomb collectie.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl