Klantenservice

Lime groen

Hier vind je Lime groen producten:

Varieer met vele tinten groene versiering

De kleur lime groen verwijst naar de citrusvrucht limoen. Limoengroen staat model voor vrolijk, fris en zomers. Het is de kleur van nieuwe mogelijkheden, van ontspanning en van optimisme. Het zijn associaties die je direct in de stemming brengen voor het organiseren van een gezellig feest. Dat kan een verjaardag, het vieren van een nieuwe baan, een jubileum of kinderfeestje met lime groen thema zijn. In alle gevallen staat Tuf-Tuf je terzijde met elk feestartikel in lime groen en versieringen in lime groen dat je maar kunt bedenken. De decoraties in lime groen zorgen voor een passend decor om je feestactiviteiten te houden en de gasten te verwennen met een lekkere traktatie in lime groen stijl.

Versiering in lime groen geeft een frisse en vrolijke uitstraling op je feest

Lime groen is de kleur van groei en ontluikende natuur. Deze frisse en vrolijke kleur brengt je in een goede gemoedstoestand en heeft een positieve invloed op je humeur. Pak daarom uit met versiering in lime groen om een fijne sfeer in huis te creëren. Je vindt in onze voordelige en inspirerende webshop voor pinatas, thema en feestartikelen draaislingers en vlaglijnen in lime groen, naast leuke kettingslingers om zelf in elkaar te zetten. Een mooie aanvulling vormen de honeycomb ballen en waaiers in limoengroen, evenals de lime groene pompons, ballonnen, linten en deurgordijnen. Het wordt knallen met deze knalkleur op je volwassenenparty of kinderfeestje in lime groen.

Een feestartikel als lime groene ballonnen voor je themafeest vind je bij Tuf-Tuf

Wie van lime groen houdt, houdt van het leven. De feestruimte is mooi met lime groene decoraties zoals lime groene ballonnen, maar je brengt meer kleur in het leven en in je party door lime groen met andere kleuren te combineren. Groen is een menging van blauw, geel en rood, dus je kunt lime groen met vele andere kleuren mixen. Of het nu blauw, wit, geel of roze is. Een feestartikel in lime groen oogt niet alleen mooi, maar is ook praktisch. Zie de lime groene tafelkleden, borden, bekers, servetten en bestek in deze kleur. Met dit serviesgoed smaakt elke traktatie in lime groen stijl extra lekker. Lime groen is een kleur die past bij speciale feestdagen als Pasen. Je kunt deze vrolijke kleur gebruiken bij een feest met Pasen thema, in combinatie met feestartikelen met opdruk van konijntjes en paaseieren. Lime groen mixt en matcht ook goed met op Tuf-Tuf vermelde themas voor tiener- en kinderfeesten als Aap, Boerderij, Jungle dieren en Paarden.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl