Klantenservice

2 jaar

Hier vind je 2 jaar producten:

Feestartikelen voor verjaardag 2 jaar

Hoera, het is feest! Je zoon of dochter wordt alweer 2 jaar. Natuurlijk wil je als ouder een kinderfeest 2 jaar geven. Het mooiste feestartikel 2 jaar vind je bij Tuf-Tuf, de bekende en vertrouwde webshop in feestartikelen. Je hebt de keuze uit een breed aanbod aan feestproducten en versieringen voor een verjaardag 2 jaar, zoals ballonnen, slingers en vlaggen waar het cijfer is opgedrukt.

Een pinata 2 jaar is een echte verrassing op een kinderfeest 2 jaar

Je slaagt bij Tuf-tuf.nl voor ballonnen met het cijfer 2 in vele kleuren als rood, geel, oranje, paars, blauw en groen. Een vrolijke vlaglijn met allemaal tweetjes is net als een papieren slinger ook een perfecte versiering 2 jaar. Om het iedereen te laten weten dat je zoon of dochter zijn of haar tweede levensjaar heeft bereikt, kun je een mooi groot deurbord uitzoeken, met de tekst 'Hoera 2 jaar' op het huldeschild. Als je je kind echt wilt verrassen, kies je voor een pinata 2 jaar. Ofwel een felgekleurde letter 2, die je kunt vullen met confetti, speelgoed of snoep. Je hangt deze pinata hoog op, waarna alle op de verjaardag 2 jaar aanwezige kinderen om de beurt worden geblinddoekt en een poging mogen wagen om de pinata stuk te slaan.

Een origineel feestartikel bij een verjaardag 2 jaar

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een lekkere verjaardagstaart. Tuf-Tuf heeft zowel leuke feeststerretjes als kaarsjes in de vorm van het cijfer 2 om op de taart te zetten. Voor meisjes zijn deze kaarsjes speciaal roze gekleurd. Zet je dochter of kleindochter tevens een kroontje op en ze oogt als een prinses. Een feestartikel 2 jaar is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat te denken van een opblaascijfer 2 in roze, blauw of oranje? Of een grote button in de vorm van een verkeersbord met cijfer 2, om op de borst van je zoon of dochter te spelden. Hartstikke leuk, zo'n versiering 2 jaar, want hij of zij wordt officieel peuter.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl