Klantenservice

70 jaar

Hier vind je 70 jaar producten:

Als je man of vrouw, opa of oma 70 jaar wordt, heeft hij of zij de leeftijd der sterken bereikt. Deze respectabele leeftijd verdient een mooie invulling van de verjaardag 70 jaar. Maar wat moet je doen? De jarige heeft vaak alles al en is met weinig tevreden. Je kunt de jarige job een groot plezier doen met een verjaardagparty die geheel in het teken staat van zijn of haar leeftijd. Je vindt bij Tuf-Tuf elk feestartikel 70 jaar en versiering 70 jaar om in deze behoefte te voorzien. Kijk zelf maar in onze webshop vol voordelige feestproducten. Verras de jarige job met leuke versiering 70 jaar van Tuf-Tuf 70 jaar.

Waar blijft de tijd

En wat gaan de jaren snel. De jarige kan bogen op veel levenservaring en heeft als pensionado alle tijd om leuke dingen te doen. Daar hoort natuurlijk de verjaardag 70 jaar bij, met iedereen om je heen die je lief is. Misschien is 70 kaarsjes of feeststerretjes in de vorm van de cijfers 7 en 0 wat veel voor op de verjaardagstaart, maar je kunt ze ook per stuk verkrijgen bij Tuf-tuf.nl. Je bent nooit te oud om te genieten. Versier de kamer met vlaglijnen, hangdecoraties, slingers en hier en daar een ballon 70 jaar. Een huldeschild annex verkeersdeurbord bij de voordeur is een leuk feestartikel 70 jaar om de gasten welkom te heten.

Een bijzondere verjaardag 70 jaar met allerlei leuke feestartikelen

Je bent nooit te oud voor een feestje. Een verjaardag 70 jaar is er één met een gouden rand. Daarvoor laat je een ballon 70 jaar op. Beleef een dag vol vrolijkheid met allerlei feestartikelen die bedrukt zijn met het cijfer 70. Combineer twee grote opblaascijfers tot het getal 70. Speld de jarige een mooie rozet op met zijn leeftijd en doe hem of haar een sjerp 70 jaar om. Laat de gasten hun drankjes drinken met roerstaafjes in de vorm van een verkeersbord 70 en zorg voor leeftijdsborden en servetten bij het serveren van de hapjes. Je vindt bij Tuf-Tuf ook tafelkleden en onderzetters 70 jaar. Oud worden en gezond en vitaal blijven. Daarbij past een pinata spel met de cijfers 7 en 0, waarbij de gasten deze pinata's om beurten mogen proberen stuk te slaan. Zodat de vulling met confetti of snoepjes eruit vliegt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl