Klantenservice

Transformers

Feestartikelen Transformers voor een Transformers kinderfeestje

Wil je een indrukwekkend Transformer feest geven voor je kind? Dan ben je hier aan het goede adres voor alle Transformes feestartikelen, trakaties en pinata's voor een geweldig kinderfeest. Door de versiering van Transformers te combineren met feestartikelen in de kleuren van het thema zoals geelroodblauwzwart en zilver maak je er een indrukwekkend Transformer feest van.

Hier vind je Transformers producten:

Van Transformers uitnodiging, tot masker tot een pinata

Als je kind hoopt om ooit in het bezit te komen van een auto die eigenlijk een buitenaardse robot is, kun je hem of haar geen groter plezier doen dan de verjaardag te vieren met een kinderfeest met Transformers thema. Transformers zijn robots die zich kunnen vermommen als machine, voertuig of dier. Zij strijden tegen de kwaadaardige Deceptions. Verander je huiskamer of achtertuin in de planeet Cybertron met een feestartikel Transformers en versiering Transformers van Tuf-Tuf. Van uitnodigingen tot maskers Transformers, van slingers tot een traktatie in Transformers stijl.

Maak je kamer tot de planeet Cybertron met de versiering Transformers

Transformers is een van de meest populaire actieseries voor jongens en meisjes. De door Optimus Prime geleide heldhaftige Autobots strijden tegen de boosaardige Deceptions, die onder aanvoering van Megatron staan. Laat de jonge gasten op het kinderfeest met Transformers thema zich inbeelden dat ze robots in vermomming zijn en zorg dat ze genieten van een verjaardag als geen ander. Je brengt ze in de stemming met de originele uitnodigingskaarten Transformers en bouwt dit verder uit met het brede assortiment versiering Transformers van Tuf-Tuf, de inspirerende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Van letterslingers en ballonnen met Transformers motief tot gekleurde waaiers, ballen en hangdecoraties.

Elk feestartikel Transformers geeft het kinderfeest een ander gezicht

Op een kinderfeest met Transformers thema geef je natuurlijk elk voorwerp of attribuut een ander gezicht. Bedek de tafel met een tafelkleed, waar de Transformers Optimus Prime en Bumblebee prominent op staan afgebeeld. Voor de taart en limonade zijn er borden, bekers, rietjes en servetten verkrijgbaar in Transformers design. Daarna wordt het tijd om te spelen. Pak de roltongen en maskers Transformers, zodat de kinderen een galactische strijd kunnen voeren met elkaar. Ook leuk is de kubus Transformers. Wie ontrafelt de geheime code? En met de pinata robot maak je het feest helemaal compleet. Je kleine gasten gaan blij naar huis met een feestzakje of feestbox vol verrassingen. Vul dit met een leuke traktatie Transformers als een surprise-ei, klein zakje snoep of speelgoedjes. Het is de ideale herinnering aan hoe geweldig je kinderfeest Transformers was!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl