Klantenservice

Monsters University

Feestartikelen Monster University voor een Monster University kinderfeestje

Hier vind je de laatste feestartikelen, traktaties en pinata's van Monster University en co voor een monsterlijk lief kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met witlime groen en turquoise maak je er een geweldig Monster University feest van.

Hier vind je Monsters University producten:

Wil je kind graag schrikker worden bij Monsters Inc?

Tover dan een lach op zijn of haar gezicht met het organiseren van een kinderfeest met Monsters University thema. Nodig alle vriendjes of vriendinnetjes uit om samen lid te worden van een van de monsterlijke studentenverenigingen uit deze animatiefilm. Tuf-Tuf zorgt voor een passend decor om de themaparty vorm te geven. Op elk feestartikel Monsters University en versiering Monsters University pronken de vrienden Mike en Sully en hun monsterlijke maatjes. Maak het je gemakkelijk met een keuze uit het brede assortiment in onze voordelige en klantvriendelijke webshop voor feestartikelen, pinatas en traktaties.

Kleur het kinderfeest in met versiering Monsters University van Tuf-Tuf

Tuf-Tuf stelt je in staat om het kinderfeest met Monsters University thema van begin tot eind in te kleuren. Begin met het uitzoeken van uitnodigingen met Monsters University design en laat daarop een persoonlijke boodschap achter. Breng de kinderen vervolgens in staat van opwinding met de versiering in Monsters University stijl. Je vindt tal van mooie decoraties om een monsterlijke omgeving thuis te creëren. Ballonnen die zijn gevormd naar de grote, blauwe Sully en de groene, eenogige Mike. Hangdecoraties met monstergezichten. Puntvlaggetjes met Monsters University opdruk. En nog veel meer.

Een geslaagde themaparty met een feestartikel Monsters University

Zoals Mike en Sully vrienden hebben in Squishy, Art, Terri en Terry, zo heeft jouw kind ook zijn eigen vrienden op zijn feestje. Zet alle jonge gasten aan de feesttafel, die je hebt versierd met een tafelkleed waar vrolijke monsters op figureren. Daarbij passen natuurlijk de borden, servetten, bekers en rietjes met Monsters University afbeelding. Monsterachtig leuk is ook een pinata met Mike en Sully in de hoofdrol. Wie als eerste geblinddoekt aan het goede touwtje trekt, wint het spel en ziet de vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti eruit vliegen. Je wilt de kleine monsters niet naar huis sturen zonder je waardering te tonen voor hun komst naar je kinderfeest met Monsters University thema. Er zijn tal van leuke traktaties in Monsters University stijl, die je kunt meegeven in een speciaal feestzakje of feestbox met monstermotief. Wat te denken van kleine uitdeelspeeltjes en allerlei snoepjes met monsteropdruk. Of kartonnen minifiguurtjes van je favoriete studenten van de Monsters University. Reken maar dat ze deze traktaties Monsters University op prijs stellen!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl