Klantenservice

Ladybug

Lady Bug feestartikelen

De verhalen van Miraculous Lady Bug en Cat Noir zijn nu naast als super leuke en spannende serie nu ook te gebruiken als thema voor kinderfeestjes. Veel plezier met versieren!

Hier vind je Ladybug producten:

Beestachtig leuk kinderfeestje met Lady Bug versiering

Het Lady Bug thema is voor zowel meisjes als jongens ontzettend leuk. het verhaal draait om het meisje Lady Bug en de jongen Cat Noir, die beiden een geheim leven leiden als superhelden. In het dagelijks leven zijn ze gewoon Marinette en Adrien, maar als de stad in gevaar is, schieten zij als superhelden te hulp. Met een Lady bug themafeestje voor je kind wordt jouw zoon of dochter superheld voor een dag, dankzij Tuf-Tuf. En daar hoort natuurlijk bijpassende versiering bij. Combineer de zwarte, roze en rode ballonnen met animatiefiguren met slingers in dezelfde kleur. Ook eten en drinken gebeurt geheel in stijl met een Ladybug bord met bijpassende servetten. Maak of bestel er een lieveheersbeestjestaart bij. Dat valt altijd in de smaak.

Verkleed als Lady Bug en Cat Noir een onvergetelijke dag beleven

Wil je er een verkleedpartijtje van maken voor de kinderen? Vergeet dan ook het oogmasker niet. Voor Lady Bug is dat een rood masker met zwarte stippen en voor Cat Noir een zwart masker. Zo zien de kids er precies zo uit als hun superhelden. Marinette heeft als superheldin natuurlijk ook een magische kracht: ze kan gevaarlijke objecten identificeren. Adrien kan als superheld met zijn eveneens magische kracht de objecten onschadelijk maken. Deze krachten gecombineerd maakt dat ze een sterk team zijn. Tijdens het feestje kunnen de kinderen ook hun magische krachten uitproberen tijdens de leuke activiteiten. Vergeet zeker de pinata niet. Kies bijvoorbeeld een schurk die de kids moeten verslaan. Als dit ze lukt krijgen ze een regen van snoepjes als beloning.

Geheel in Lady Bug stijl je verjaardag vieren

Bij Tuf-Tuf helpen we om jouw themafeestje helemaal af te maken. Hier horen natuurlijk ook Lady Bug uitnodigingen bij. Voor de stoere jongens zijn Cat Noir uitnodigingen een optie. Verder kun je bij ons terecht voor alle gewenste versieringen en bijpassende bordjes. Ook voor het organiseren van leuke spelletjes en activiteiten kun je op de website de benodigdheden vinden. Zo maak je er een extra leuke dag van. Als traktatie kun je de vriendjes en vriendinnetjes onder andere een leuke Lady Bug pen met koord cadeau geven. Zo zullen ze thuis nog lang herinnerd worden aan het super leuke feestje. Bij Tuf-Tuf helpen we je graag om er een groot succes van te maken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl