Klantenservice

Avengers

Feestartikelen Avengers voor een Avengers kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Avengers voor een 'power' kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodzwart en goud maak je er een geweldig Avengers feest van. 

Hier vind je Avengers producten:

Een stoer Avengers kinderfeest, wie is welke held?

Avengers is een heuse supergroep van Superhelden. Iron Man, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow, Hawkey, Loki, Nick Fury en Maria Hill zijn samen de Avengers en deze superhelden zijn enorm populair bij kids. Speel met de kinderen een Avengers spel. Het bestaat uit een poster, blinddoek en stickers. De kinderen gaan ombeurten geblinddoekt een sticker plakken. Spelplezier verzekerd voor op het Avengers kinderfeest. Naast het Avengers spel zijn er ook verschillende maten pinata's van de Avengers. Je vindt bij ons een grote collectie van feestartikelen en versieringen van Avengers, en ook leuke Avengers speeltjes en traktaties. Er is zelfs snoep van Avengers verkrijgbaar

Je begint met Avengers uitnodigingen, dan de versiering en eindigt met Avengers traktaties

Wat uiteraard niet mag worden vergeten bij een thema-kinderfeest is een bijpassende kaart voor de uitnodiging. Deze vind je dan ook terug in het assortiment. Zo zal de feestvreugde voor de kinderen al bij het ontvangen van de uitnodiging beginnen. Naast leuke traktaties en feestartikelen van Avengers zijn er ook nog allerlei versieringen beschikbaar, in bijpassende kleuren en met prints. Denk aan slingers, vlaggen, ballonnen en meer. Ook is er bestek en wegwerpservies van Avengers opgenomen in het assortiment en zelfs aan servetten is gedacht. Zo kun je het hele feestje in een handomdraai helemaal afstemmen op het thema van Avengers.

Bekijk dus snel het uitgebreide Avengers assortiment met producten van deze kinderhelden en verzamel de leukste artikelen voor een onvergetelijk kinderfeest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl