Klantenservice

Feestpakketten

Feestpakketten voor elke gelegenheid

Direct alles in uw gewenste thema in een pakket? Kies voor een van onze feestpakketten. Voor een verjaardag of een bruiloft, wij hebben voor u al een feestpakket samengesteld. Deze wordt gemakkelijk en snel bij u thuisbezorgd. 

Hier vind je Feestpakketten producten:

Met een feestpakket is het tijdens elke bijzondere gelegenheid dikke pret. Haal de versieringen bijvoorbeeld uit de kast voor een huwelijksfeest. Maar de verschillende decoraties en spulletjes uit het feestpakket maken ook een kinderfeestje of vrijgezellenfeest tot een groot succes.

Vier de liefde met een feestpakket

De liefde moet af en toe gevierd worden. Met een feestpakket maak je een verlovings- of huwelijksfeest helemaal compleet. Het bevat verschillende prachtige hartjesballonnen van folie en latex. Ook vind je in het pakket een extra grote hartjes ballon waar niemand omheen kan. Deze ballonnen zijn overigens uitstekend te combineren met diverse andere feestartikelen. Denk bijvoorbeeld aan vrolijk gekleurde ballonlinten of stickers.

Een feestpakket voor de hele straat

Feestartikelen zoals ballonnen en slingers zijn ook uitstekend te combineren met een Abraham feestpakket. Iedereen mag zien dat je deze mooie leeftijd hebt bereikt, dus hang de decoraties overal in het huis op. Het pakket bevat zodoende een heuse straatbanier die je buiten kunt ophangen. Daarnaast maken onder andere een vlaglijn en ballonnen met het getal 50 het feest compleet.

Verwondering en plezier met het kinderfeest pakket

Ook tijdens een kinderfeestje zorgt een feestpakket voor groot plezier. Deze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende thema's. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met bordjes, bekers en een tafelkleed in de stijl van Winnie de Poeh. De kinderen kijken hun ogen uit. Of vier de eerste verjaardag van jouw kind met bordjes vol ballonnen in alle kleuren. Vrolijke versieringen als ballonslingers maken deze bijzondere gelegenheid helemaal compleet.

Organiseer een knallend feest

Jong en oud beleeft plezier aan een feestpakket. Zo vier je een vrijgezellenfeest knallend met een discopakket. Dankzij de uit 30 stuks bestaande decoratie hoef je niet eens meer het huis uit. Je eigen huis veranderd in mum van tijd in een discoparadijs. Daarnaast zorgt de inhoud van de feestpakketten ervoor dat je nooit tekort komt aan borden, bekers, servetten en een tafelkleed. Zo zijn er bijvoorbeeld pakketten beschikbaar voor zowel 6 als 8 personen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl