Klantenservice

Moustache | Snor

Feestartikelen voor een Moustache| Snor feest

 Ben je gek van snorren? Organiseer dan een Mustache Madness party. Tuf-Tuf heeft een trendy collectie feestartikelen, waarop een of meerdere gekrulde snorren prominent staan afgebeeld. Van uitnodigingskaarten, borden en bestek tot kaarsjes, rietjes en slingers Mustache Madness. Omlijst je Mustache Madness feestje met de metallic zwarte en donkerrode ballonnen als versiering Mustache Madness. Dan zit het wel snor. De ballon Mustache Madness kan gevuld worden met helium.

Hier vind je Moustache | Snor producten:

Een feestartikel Mustache Madness is een originele invulling van je feestje

Als je op zoek bent naar een leuke en originele invulling van je feestje, is een feestartikel Mustache Madness een schot in de roos. Tuf-tuf.nl heeft alles in huis om jouw party compleet te maken. Dat begint al met Mustache uitnodigingen die verkrijgbaar zijn in een set van 8 stuks, inclusief enveloppen. De elegante zwarte snor komt mooi uit tegen een achtergrond van wit en rood met stippen. Dit motief komt terug in de Mustache borden, bekers en servetten, die ook per 8 of 16 stuks verkrijgbaar zijn. Natuurlijk laat je elk feestartikel Mustache Madness op zijn best uitkomen op een Mustache Madness tafelkleed, waar je tevens bijbehorende Mustache Madness tafeldecoratie op kunt showen in de vorm van 9 snorren aan een zwart lint die in de ruimte lijken te zweven.

Het zit wel snor met de Mustache versieringen van Tuf-Tuf

Een snor is een gemakkelijk verkleedartikel, dat direct plezier verschaft. Je plakt deze op en je bent in de stemming voor een knalfuif. De snorren zijn er voor jong en oud. Je kunt ze net zo gemakkelijk gebruiken tijdens een kinderfeestje als tijdens een vrijgezellenfeestje of 50e verjaardag. Tuf-Tuf heeft setjes van 6 verschillende Mustache snorren, zodat al je gasten hun eigen snor hebben. Je bent toch niet de versiering Mustache Madness vergeten? Kijk snel verder in onze webshop naar de slingers Mustache Madness, met 9 vrolijke snorren op een zwart lint. Een ballon Mustache Madness is als decoratie verkrijgbaar in donkerrood, metallic zwart en roze, met of zonder snor-opdruk. Je maakt het feestje extra spannend door aan iedereen een zwartgekleurde feestbox uit te delen, met daarin als verrassing diverse Mustache Madness feestartikelen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl