Klantenservice

Hippie Feest

Feestartikelen voor een Hippie Feest

Stap terug in de tijd en organiseer een vrolijk hippie feest, inclusief versieringen, verkleedacts en muziek uit de jaren 60 en 70. De tijd van love, peace and rock and roll. Tuf-Tuf brengt je gelijk in de stemming met een passend aanbod aan artikelen voor een feest in hippie stijl. Van een ballon voor een hippie feest en slingers voor een hippie feest tot diverse feestproducten met het vredesteken en kleurige food tray campers. Beleef de sfeer van de flowerpowertijd met een feestartikel voor een hippie feest van Tuf-tuf.nl.

Hier vind je Hippie Feest producten:

De juiste versiering voor een hippie feest vind je bij Tuf-Tuf

De hippietijd onderscheidde zich destijds door kleurige kleding, lang haar met haarbanden en bandana's, slippers, bloemen en psychedelische muziek. Voor versiering van een hippie feest slaag je zeker bij Tuf-Tuf. Kies voor een kleurige vlaggenlijn, in combinatie met decoratief hippie karton met teksten als 'Love and Peace' en 'Flower Power'. Een grote hippie banner of vlag gaat mooi samen met kleinere hippie ballonnen en hippie hangdecoraties. Je gaat alles door een roze bril zien, net als toen. Maak je outfit af met een hippie ketting met het peace-teken, die in verschillende kleuren wordt geleverd. Ook leuk om te dragen tijdens carnaval!

Terug in de tijd van de flower power met mooie hippie feestartikelen

Een feest in hippiesfeer behoort tot de populairste thematische invullingen van party's. Mix een speciale ballon voor een hippie feest met slingers voor een hippie feest en je schept direct een sfeer van vrijheid, blijheid. Al je gasten bewegen zich relaxt door de feestruimte. Op een hippie feest wordt natuurlijk lekker gegeten en gedronken. Tuf-Tuf bedient je op maat met hippie borden en bekers met bijpassende afbeeldingen uit de tijd van de flower power. De taartpunten kun je serveren met een hippie servet. Retro is helemaal in. Een hippie feest met een feestartikel van Tuf-tuf.nl voor een flower power party past helemaal in dat beeld.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl