Klantenservice

Griezelfeest

Feestartikelen voor een Griezelfeest

Zombies zijn helemaal in, mede door de populaire tv-serie The Walking Dead en de filmtrilogie van Twilight. Een griezel feest met zombie thema is daarom een schot in de roos, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Tuf-Tuf heeft diverse griezel feestartikelen Zombie en versiering om de verjaardag in de juiste griezel stijl door te brengen. Kruip in de huid van een mythisch wezen, dat door magische krachten uit de dood is teruggebracht. En laat je gasten genieten van bijpassende versieringen als een ballon Zombie en feestartikelen als een verband met bloed van Tuf-tuf.nl.

Hier vind je Griezelfeest producten:

Van slingers Zombie tot een Horror Night vlag voor een geslaagd griezelfeest

Een griezelfeest is in trek bij jong en oud. Reken maar dat een griezelfeest veel indruk maakt op de gasten. Schep een spannende omgeving met slingers Zombie of Horror en een vlaglijn Zombie en combineer dit andere griezel feestartikelen. Echt griezelig, en daarmee zeer geschikt voor het themafeest, is een Horror Night vlag met een hand die uit de grond tevoorschijn komt. Trek een passende vermomming aan, zoals een verband met bloed, en het feest kan beginnen.

Versiering zwart die voor een passende, duistere sfeer zorgt tijdens de themaparty

Een pikzwarte ballon, zwarte draaislingers, pompons en honeycomb ballen zorgen voor een duistere sfeer tijdens de party. Hang in de deuropening een deurgordijn van zwart folie en laat confetti in de vorm van metallic zwarte sterren neerdwarrelen. Iedereen is in zijn element. Laat je gasten eten van speciale griezel borden met zwart bestek en laat ze drinken uit creepy bekers. De tafel is gedekt met een plastic zwart tafelkleed en op tafel liggen bloederige servetten. Het feest kan beginnen!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl