Klantenservice

Cup Cake

Feestartikelen Cup Cake voor een Cup Cake feest

Cupcakes zijn bijzonder populair en voor jong en oud een culinaire hit. Het kleine gebakje in een papiertje of bakje bestaat al heel lang, maar is vandaag de dag ontzettend hip. Velen kunnen niet meer zonder ze. Wil jij een feest cupcake organiseren voor je kind of voor je vriendinnen, inclusief het bakken van de heerlijkste cakejes? Zorg dan voor een passende omlijsting met een feestartikel cupcake en versiering cupcake van Tuf-Tuf. Daarmee is je themaparty compleet. Hang de slingers cupcake maar op, hier en daar afgewisseld door een ballon cupcake. Klaar? Bakken maar!

Hier vind je Cup Cake producten:

Vind de juiste versiering voor jouw cupcake themafeest

De moderne cupcake komt voort uit de Engelse pound cake, die zeer waarschijnlijk al in het begin van de achttiende eeuw is ontstaan. De hedendaagse cupcake is geliefd omdat deze snel te maken is, erg lekker smaakt en bovendien een stijlvolle uitstraling heeft. Alle reden om een feest cupcake in elkaar te steken voor het kinderfeestje thuis. Dat begint al met uitnodigingskaarten met glinstersteentjes en een cupcake afbeelding. Vervolgens kies je je favoriete versiering cupcake uit in de webshop van Tuf-tuf.nl. Het aanbod loopt uiteen van vlaggenlijnen en slingers cupcake yummie tot treklampionnen met snoepmotief en een ballon cupcake.

Een feest cupcake is niet compleet zonder de feestartikelen van Tuf-Tuf

Bij een cupcake party in stijl horen borden, bekers, servetten en een tafelkleed, waarop de heerlijkste cupcakes staan afgebeeld. Naast het bakken van cupcakes met de kinderen kun je leuke spelletjes doen. Tuf-Tuf heeft een grappig cupcake spel, dat gespeeld wordt volgens de regels van ?Ezeltje prik? maar dan met cupcakes. Een ander vermakelijk feestartikel cupcake is de pinata pop out cupcake pull. De kinderen mogen om beurten tegen de pinata slaan of aan een van de touwtjes trekken. Wie als eerste de vulling kan laten uitbarsten, wint het spel, De vulling voor de pinata snoep, klein speelgoed of confetti is in onze online shop verkrijgbaar. Het snoepgoed en de speeltjes kunnen ook gebruikt worden om in een feestzakje te stoppen, dat je bij het einde van het kinderfeestje aan iedere jonge gast geeft. Zo wacht hen thuis nog een verrassing!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl