Klantenservice

Beach Party

Feestartikelen Beach Party voor een Beach Party feest

Een Beach Party behoort tot de feesttrends van het jaar. Stap in de wereld van zon, zee, strand, palmbomen, teenslippers, kokosnoten en surfplanken. Met elk feestartikel Beach Party en versiering Beach Party krijg je meer het idee dat je op een tropische bestemming bent terechtgekomen. Maar het is natuurlijk de verjaardag Beach Party die jij voor je familielid, vriend of vriendin hebt georganiseerd. Het aanbod in onze webshop is veelomvattend. Van slingers Beach Party en een ballon Beach Party tot borden en bestek, scene setters met palmbomen en opblaasbare bananen en apen.

Hier vind je Beach Party producten:

Met de versiering Beach Party tover je de ruimte om in een tropisch strand

Welke versiering Beach Party steelt jouw hart? Je vindt grappige slingers met kleurige slippers aan een lint die op elk feest een blikvanger zijn. Maar je kunt ook kiezen voor vlaglijnen en slingers Beach Party met ijsjes, papegaaien, palmbomen en lampionnen. Je maakt veel indruk op de verjaardag Beach Party met een scene setter palmbomen of oceaanblauw als wandbekleding. Je tovert de feestruimte binnen of buiten in één klap om in een tropisch strand. Een opblaasbaar feestartikel Beach Party in de vorm van een Hawaii bar, papegaai, banaan, aap of surf cooler om de drankjes voor het feest koel te bewaren trekt ook alle aandacht. Net als een deurgordijn, led ballon Beach Party of deurbord in Hawaii- of bloemenstijl. Keuze te over op Tuf-tuf.nl.

Je proeft de zon, zee en strand in elk feestartikel Beach Party van Tuf-Tuf

Op de verjaardag Beach Party mag het de gasten aan niets ontbreken. Je kunt eenvoudig en voordelig het themafeest inkleuren met Beach Party borden, servetten, tafelkleden, cocktailprikkers, taartparasols en veelkleurig bestek. Je proeft de zomer in alle feestartikelen. Wat is een Beach Party zonder verkoelende drankjes en lekkere hapjes? Tuf-Tuf bedient je op maat met een Hawaii kokosnootbeker met deksel, rietjes honeycomb fruit en een Tiki wijnbeker, die een mooie combinatie vormt met een Tiki ijsemmer met ijstang in hetzelfde design. Een pinata spel doet het altijd goed op een Beach Party, zeker als de pinata de look van een teenslipper of totempaal heeft. Hang de pinata in de tuin of de kamer en laat de gasten er om beurten een klap op geven. Wie deze stuk slaat, wint. Je kunt de pinata vullen met bij Tuf-tuf.nl verkrijgbare snoepjes, speelgoed en confetti.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl