Klantenservice

Animal print

Feestartikelen Animal print voor een Animal print feest

Ga helemaal uit je dak tijdens een Animal party. Wees origineel en kies voor het even avontuurlijke als mooie aanbod aan feestartikelen en versieringen in dierenstijl. Je slaagt in onze vertrouwde en drukbezochte webshop net zo makkelijk voor een feestartikel met luipaard print als voor versiering met zebra print. Hang de slingers Animal print op en plak op meerdere plekken in de kamer een ballon Animal print aan de muur en het Animal feest kan beginnen.

Hier vind je Animal print producten:

Een spannend feestartikel tijger print voor de Animal party van je kind

Zowel kinderen als volwassenen zijn gek op wilde dieren, of dieren die in het wild leven. Of het nu leeuwen, luipaarden, tijgers, dolfijnen, olifanten, chimpansees of zebra's zijn. Ze zouden ze het liefst als huisdier houden, maar dat kan helaas niet. Gelukkig kun je een Animal feest voor je verjaardag organiseren. Wat denk je van een feestartikel tijger print in de vorm van een ballon, vlaglijn of tafelkleed? Ook heel leuk zijn borden, bekers en servetten die het patroon van een jachtluipaard ofwel cheeta hebben. D

Met Animal print versiering en feestartikelen bouw je een mooi feest

De meeste mensen moeten lachen om apen, zijn geïmponeerd door olifanten en voelen zich aangetrokken tot het zwart-witte streeppatroon van zebra's. Voor een zebra party is er bij Tuf-Tuf voldoende versiering met zebra print te vinden. Van een ballon met Animal print en lampions in zebra stijl tot hangdecoraties en slingers met Animal print. Je ontdekt zelfs een opblaasbare zebra. Tuf-Tuf heeft tevens vele piñata dieren die goed passen bij een Animal feest. Denk bijvoorbeeld aan een draak, dinosaurus, stier, paard, dolfijn en leeuw. Laat iedereen om beurten op de piñata slaan of aan een van de touwtjes trekken, tot de vulling van confetti, snoep of speelgoedjes naar buiten vliegt. Wie dat lukt, heeft gewonnen!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl