Klantenservice

Amerika | USA

Feestartikelen Amerika | USA voor een Amerika | USA feest

Amerika staat bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dat komt goed uit als je een America USA party wilt houden, want het aanbod aan feestartikelen en versieringen in Amerikaanse stijl op Tuf-Tuf is ook bijna grenzeloos. Je vindt altijd een feestartikel Amerika of versiering USA naar je smaak, passend bij het themafeest dat je voor je kind of eigen vriendengroep wilt geven. Tuf-tuf.nl helpt je om het Amerikaanse feest tot een succes te maken. Neem snel een kijkje bij het assortiment, dat onder meer een ballon Amerika, slingers Amerika, USA hoeden en USA banieren omvat.

Hier vind je Amerika | USA producten:

Een feestartikel USA in de kleuren blauw, rood en wit

In elk feestartikel USA en versiering Amerika komen natuurlijk de kleuren blauw, rood en wit van de Amerikaanse vlag terug. Borden, bekers, servetten en tafelkleden met een interpretatie van de Stars and Stripes, maar ook met afbeeldingen van de Amerikaanse dollar. Amerika is tevens het land van McDonalds en van popcorn. Tuf-Tuf heeft papieren popcornzakjes, die je met popcorn kunt vullen. Een ander leuk feestartikel Amerika is een zakje miniburger kauwgom met ketchup.

Mooie versiering Amerika vind je snel en voordelig bij Tuf-Tuf

Amerikanen houden van big, bigger, biggest! Bij een themafeest Amerika USA mag de versiering USA prominent aanwezig zijn. Kies voor een deurgordijn met folie van rood, zilver en blauw, een opvallende led ballon Amerika en rood-wit-blauwe slingers Amerika voor een gloedvolle aankleding van de feestruimte. Daarnaast kun je gaan voor een vlaglijn met 20 vlaggen en een dubbelzijdige, vierkanten vlaglijn. Een banier met grote letters USA doet het ook goed. Geef alle gasten zwaaivlaggetjes en nodig ze uit om een spelletje Beer Pong te spelen. Dit ook bij Tuf-Tuf verkrijgbare spel met 24 cups en 3 ballen wordt gespeeld door 2 teams, die tegenover elkaar staan en moeten proberen om het balletje in de driehoeksopstelling van met drank naar keuze gevulde cups te gooien. Als dat lukt, moet de tegenstander de inhoud van de betreffende cup leegdrinken. Wie raakt gooit, mag nog een keer gooien. Wie de meeste cups overhoudt, heeft gewonnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl