Klantenservice

80-er jaren party

Feestartikelen 80-er jaren party voor een 80-er jaren feest

Was je jong en avontuurlijk in de jaren 80? Of vind je het gewoon een leuke periode in de geschiedenis? Organiseer dan een spetterende 80-er jaren party. Terug in de tijd met de muziek van Doe Maar, Madness, Toto, Talking Heads, Dolly Dots, Madonna en Simple Minds. Met herinneringen aan films als Dirty Dancing en Indiana Jones. Tuf-Tuf brengt je in optimale stemming met een compleet aanbod aan feestartikelen en versieringen om je feestruimte helemaal in jaren 80 stijl te transformeren. Neem snel een kijkje in de retrocollectie van dé webshop voor speelgoed, thema- en feestartikelen als je een verjaardag 80-er jaren party wilt geven. En hang vervolgens meteen de slingers 80-er jaren party op!

Hier vind je 80-er jaren party producten:

Versiering 80-er jaren party waar je vrolijk van wordt

Waan je terug in de tijd van de disco, ska, punk en new wave. Met elk feestartikel 80-er jaren party en versiering 80-er jaren party van Tuf-Tuf.nl word je kamer gezelliger en feestelijker. Wat te denken van de 4 meter lange vlaggenlijn met vierkante 80-er jaren afbeeldingen, of de retro puntvlaggetjes op een lijn van 6 meter? Hierbij passen mooie slingers 80-er jaren party en een ballon 80-er jaren party. Je vindt daarnaast prachtige decoratiespiralen met dubbelzijdige afbeelding en wanddecoraties waarop groot '80's' prijkt. Een grote 80-er jaren banner van polyester trekt natuurlijk helemaal de aandacht van je gasten.

Van een karaoke microfoon tot een ballon 80-er jaren party vind je bij Tuf-Tuf

Je kunt een verjaardag 80-er jaren party vieren met andere volwassenen of als thema voor een kinder- of tienerfeest. Tuf-Tuf heeft onder meer hele leuke buttons in sets van 4 stuks om op je borst of hoedje te spelden. Het eten en drinken tijdens het retrofeestje serveer je uit toepasselijke borden en bekers met 80-er jaren opdruk. Ze hebben hetzelfde design als de vrolijke snackbakjes voor op tafel en de kleurige servetten. Als je een jaren 80 kinderfeestje geeft voor je zoon of dochter, is een karaoke microfoon gevuld met snoep het perfecte feestartikel voor een 80-er jaren party. Zingen maar!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl