Klantenservice

Volwassenfeest

Hier vind je Volwassenfeest producten:

Met een thema feest geef je je feestje nét dat beetje extra's. Welk thema feest je kiest, dat is natuurlijk aan jou. Er zijn legio voorbeelden te bedenken, altijd met toepasselijke thema versiering. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een thema feest in Amerikaanse stijl. Je kiest dan voor thema versiering waarop de Amerikaanse vlag staat afgebeeld. Op werkelijk elk thema feestartikel komt deze vlag weer terug. Denk hierbij aan thema versiering zoals ballonnen, vlaggen en vlaglijnen, maar ook aan een thema feestartikel zoals een deurgordijn, metallic sterren en 'zeer Amerikaans' pompons. Zo wordt je Amerikaanse feest een thema feest om nooit te vergeten.

Liever een ander thema feest?

Tuf-Tuf biedt ook thema versiering aan met de Belgische vlag. Zo is onze zwart-geel-rode slinger een geliefd thema feestartikel bij mensen die een feestje willen vieren in Belgische stijl. Zwarte, rode en gele ballonnen en speciale Belgische bordjes en bekers maken het geheel áf. Vind je een thema feest in de stijl van een bepaald land toch iets te suffig? Dan gaan de voetjes van de vloer tijdens een heus disco feest! Bij een disco feest kunnen disco ballen uiteraard niet ontbreken. Op onze thema versiering voor jouw disco feest vind je die vrolijke disco ballen dan ook werkelijk overal terug: op je tafelkleed, op je beker, op je wanddecoratie... Uiteraard kan je je disco feest afstemmen op een bepaald tijdperk, zoals de '70's, de '80's of -voor de wat jongeren onder ons- de 90's.

Bij ieder tijdperk is wel een passend thema feestartikel te vinden

Je kan je disco feest zo uitgebreid maken als je wil: met glow break lights, opblaasbare gitaren en saxofoons en een heuse disco bril vind je bij ons alle thema versiering die je maar kan bedenken. Is een disco feest toch iets te "jeugdig", bijvoorbeeld omdat je een thema feest zoekt voor iemand die 50 wordt? Met thema versiering waarop verjaardagswensen gedrukt staan, zet je de jarige in het zonnetje. Een plaagstootje mag hierbij niet ontbreken: een opblaasbare wandelstok bijvoorbeeld. Ben je een Nederlander in hart en nieren, dan is een Hollands feest hét themafeest voor jou. Je zal genieten van onze koeienvlekken ballon, onze prikkers-met-Nederlandse-vlag, onze Ik hou van Holland-borden... Ook bieden wij een thema feestartikel aan in de vorm van een pinata, maar wel een heel bijzondere: in de vorm van een koe! Uiteraard versier je de ruimte met rood-wit-blauwe slingers, oranje linten en rood-wit-blauwe pompoms. Is dat je allemaal wat te vrolijk, dan kan je origineel uit de hoek komen met een zombiefeest. Hierbij versier je de ruimte met griezelig zwart en begroet je je gasten met een lugubere Horror Night-vlag en een zombie-muurbanner. Met onze zombie mondverkleurder lopen je gasten er binnen de kortste keren even griezelig bij. Een leuk idee voor een themafeest rond Halloween! Kortom, wat het thema ook is voor jouw feestje-om-nooit-te-vergeten, bij Tuf-Tuf vind je voor ieder themafeest het thema feestartikel dat past bij de gelegenheid.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl