Klantenservice

Pensioen

Hier vind je Pensioen producten:

Gaat je partner binnenkort met pensioen, of wil je een feestje organiseren voor een collega die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt? Wend je dan tot Tuf-Tuf, de webshop in pinata's, thema- en feestartikelen. Je vindt in onze overzichtelijke online shop altijd wel een leuk feestartikel pensioen en versiering pensioen om deze heuglijke dag mee op te vrolijken. Of je nu slingers pensioen zoekt of een ballon in pensioen stijl, alle producten zijn op voorraad en heb je dus snel in huis.

Met versiering pensioen de dag vieren dat je partner of collega mag stoppen met werken

De dag dat iemand pensionado wordt, vraagt natuurlijk om een feestje. Je man, vrouw, kennis of collega mag eindelijk stoppen met werken en van zijn vrije tijd gaan genieten. Een mooi moment om hem of haar op de dag van de verjaardag pensioen in het zonnetje te zetten en te verrassen met een gezellige party met vrienden en bekenden. Je wilt als eerste de kamer versieren, zodat iedereen meteen in de stemming komt. Je vindt in het assortiment verschillende slingers pensioen, zoals een vlaglijn met puntvlaggetjes en een metallic wenslijn, met de tekst 'Eindelijk met pensioen'. In combinatie met een gekleurde ballon pensioen met hetzelfde opschrift, heb je een mooie aankleding van de feestruimte.

Zet de jarige een strohoed op tijdens zijn of haar verjaardag pensioen

Iedereen mag het weten: je man of vrouw, vriend of vriendin, kennis of collega gaat met pensioen. Verras hem of haar met een passend feestartikel pensioen als een groot deurbord in de vorm van een verkeersbord, waarop de tekst 'Officieel met pensioen! Gefeliciteerd!' prijkt. Heerlijk relaxen en elke dag doen waar je zelf zin in hebt. Daarbij past een strohoed pensioen, ten teken dat de jarige nu licht en luchtig en zonder werkdruk door het leven stapt. Op Tuf-tuf.nl vind je een compleet aanbod aan feestartikelen en versieringen om de verjaardag pensioen van begin tot eind in te vullen. Van uitnodigingen tot borden, bekers en bestek. Van huldeschilden en leeftijd kaarsen, feeststerretjes en buttons tot vele verschillende pinata's om de feestdag extra glans te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl