Klantenservice

Confetti thema

Hier vind je Confetti thema producten:

Wat is een feest zonder confetti? Deze feestversiering komt bij vele gelegenheden fraai tot uiting, zoals een verjaardag, kinderfeestje, verloving, trouwerij, jubileum, carnaval of bedrijfsfeest. Strooi de confetti uit over de groep aanwezigen en de stemming zit er direct in. Het mooiste feestartikel met confetti thema en versiering met confetti thema vind je bij Tuf Tuf. Laat je inspireren door de vrolijk gekleurde feestitems en maak er een onvergetelijke dag van met een feestartikel in confetti thema.

Versiering in confetti thema geeft kleur aan de verjaardag of kinderfeest

Het eerst vermelde gebruik van confetti gaat terug tot het jaar 1891, in het Casino de Paris. Sindsdien is deze feestversiering niet meer weg te denken op elke geslaagde party. Tuf Tuf heeft onder meer confetti uitnodigingskaarten om te versturen naar de jonge gasten op de verjaardag van je zoon of dochter in confetti thema. Of gebruik het confetti gekleurd papier om een originele uitnodigingsbrief in het confetti thema te schrijven. Het confetti papier is tevens geschikt voor een tekenwedstrijd met de kinderen tijdens het kinderfeestje. Iedereen krijgt na afloop een kleurige ballon in confetti thema.

Van slingers in confetti thema tot confetti voor een pinata vulling bij Tuf Tuf

Versier de kamer met vlaglijnen en slingers in confetti thema en hier en daar een ballon in confetti thema. Met echte confetti erin! Het leukste is als je het themafeest in alles laat doorklinken. Dus de kinderen eten tijdens de verjaardag in confetti thema taart van een bord met confetti motief en drinken hun frisdrank of limonade uit een beker met confetti stippen. Hapjes serveer je met confetti prikkers en de kinderen kunnen na het eten en drinken hun mond en handen afvegen met een servet in confettistijl. Confetti is er in de vertrouwde online shop van Tuf-tuf.nl in alle soorten, maten en kleuren. Kijk ook eens naar de sierconfetti in de vorm van een gekleurd cijfer, gerelateerd aan de leeftijd van de jarige of de jubilaris. Of bestel confetti (of snoep of klein speelgoed) als vulling voor een spannend pinata spel. Je hebt de keuze uit vele verschillende pinata's.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl