Klantenservice

Abraham

Hier vind je Abraham producten:

Feestartikelen Abraham

Wordt je man, vader of vriend binnenkort 50 jaar? Dan ziet hij Abraham. Er wordt gezegd dat de jarige nu dezelfde levenswijsheid en waardigheid heeft als de Bijbelse figuur, waar deze uitdrukking naar verwijst. Een verjaardag Abraham moet natuurlijk uitgebreid en intens worden gevierd, want dit is een echte mijlpaal in het leven. Naar een feestartikel Abraham en versiering Abraham hoef je bij Tuf-Tuf niet lang te zoeken. Het aanbod is even groot als aantrekkelijk. Je ontdekt niet alleen slingers Abraham of een ballon Abraham in elke kleur, maar ook Abraham poppen en allerlei feestartikelen om zowel de kamer als de jarige job mooi aan te kleden.

Verras de jarige op zijn verjaardag Abraham met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Een verjaardag Abraham leent zich bij uitstek voor een verrassingsfeest. De jarige voelt dat er wat staat te gebeuren, maar weet niet precies wat. Des te groter en leuker is de surprise als je thuiskomt met prachtige versiering Abraham van Tuf-Tuf. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vindt het in onze toonaangevende en voordelige webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen. Een vlaglijn, hangdecoratie, straatbanier, afzetlint, servetten en ballon Abraham in 8 verschillende kleuren, dat je zowel los als compleet pakket kunt meenemen. Je vindt wanddecoratie en slingers Abraham voor binnen, huldeschilden voor bij de deur en markeerlint, spandoeken met tekst, mega puntvlaggen en gevelvlaggen met groot 'Abraham 50' erop voor buiten.

Bij een verjaardag Abraham hoort een pop met leuke accessoires

Een verjaardag Abraham is niet compleet zonder een pop. Tuf-tuf.nl heeft Abraham poppen die kaal en zonder accessoires worden geleverd, zodat je deze helemaal individueel kunt stylen naar de gelijkenis van de jarige. Of je gaat voor een originele pop, waarmee je de lachers op je hand krijgt. Kleed de pop aan met een feestartikel Abraham als een masker met Abraham baard of oorhaar, in combinatie met een bolhoed, Mustache Madness snor, opblaasbare wandelstok en Hawaii krans 50 jaar. Abraham regeert het feest. Dat laat je terugkomen in de borden, bekers, servetten, bierviltjes en prikkers met Abraham opdruk. De leeftijd van 50 jaar kun je extra accentueren met grote opblaascijfers en pinata's 5 en 0. Met dat laatste feestartikel voeg je gelijk een spannend spel aan het bijzondere verjaardagsfeest toe.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl