Klantenservice

95 jaar

Hier vind je 95 jaar producten:

De 95e verjaardag van je vader, moeder, opa of oma is een moment om bij stil te staan. Het is ontzettend leuk om de verjaardag 95 jaar te vieren met de speciale feestartikelen en versiering 95 jaar van Tuf-Tuf. Je geeft hiermee de feestruimte een mooie invulling en je zet de jarige in het zonnetje. Of je nu op zoekt bent naar een slinger, vlaglijn, opblaascijfer of ballon 95 jaar, je vindt het snel en voordelig in onze overzichtelijke en vertrouwde webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen.

Geef de verjaardag 95 jaar een feestelijke uitstraling met versiering 95 jaar

Het bereiken van de leeftijd van 95 jaar is nog steeds een bijzonderheid. Dit is alleen de allersterksten gegeven. Toon als familielid, vriend of vriendin je blijdschap met de verjaardag 95 jaar van je dierbare en maak een keuze uit het assortiment versiering 95 jaar op Tuf-tuf.nl. Er is voldoende diversiteit om de hele kamer een feestelijke uitstraling te geven. Wissel dubbelzijdige vlaglijnen af met papieren slingers 95 jaar en combineer op verschillende plekken in de kamer een hangdecoratie met een ballon 95 jaar. Als je het helemaal goed wilt doen, maak je het geheel af met grote opblaascijfers 9 en 5 en een huldeschild 95 jaar bij de voordeur. Elk feestartikel 95 jaar toont vrolijke kleuren, passend bij deze speciale gebeurtenis.

Een feestartikel 95 jaar van Tuf-Tuf om het hele verjaardagsfeest in te vullen

Je kunt bij Tuf-Tuf de hele verjaardag 95 jaar invullen. Van mooie uitnodigingskaarten tot confetti en kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van de cijfers 9 en 5 ter decoratie van de verjaardagstaart. Zorg voor een feestelijk gedekte tafel, met een tafelkleed, borden, bestek, bekers en servetten met 95 motief. Je vindt zelfs dienbladen, bierviltjes en prikkers met leeftijdsaanduiding in het veelzijdige aanbod. Heb je ook al een rozet of button met 95 jaar erop en stoeldecoratie voor de jarige uitgezocht? Je kunt de verjaardag 95 jaar als themaparty invullen, bijvoorbeeld Happy Birthday, Hartjes Liefde of Ik hou van Holland. Bij elk thema past een feestartikel 95 jaar en versiering 95 jaar, zoals een ballon 95 jaar. En als je de gasten een beetje in beweging wilt krijgen, speel je een pinata 95 jaar spel. Wie de met snoep, confetti of klein speelgoed gevulde pinata cijfers 9 en 5 als eerste stuk slaat, is de winnaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl