Klantenservice

85 jaar

Hier vind je 85 jaar producten:

Onderzoek heeft het aangetoond: mensen van 85 jaar zijn het gelukkigst! Vanaf de leeftijd van 50 jaar groeit het geluk, om op 85-jarige leeftijd een piek te bereiken. Vele senioren zijn gelukkiger omdat ze het leven weten te waarderen en beter begrijpen, minder verwachtingen en ambities hebben en door hun levenservaring gemakkelijker met tegenslag kunnen omgaan. Zeg nu zelf, hierbij past een grootse viering van de verjaardag 85 jaar van je vader, moeder, opa of oma. Kijk snel verder in de webshop van Tuf-Tuf om het juiste feestartikel 85 jaar en versiering 85 jaar voordelig op de kop te tikken. V

ersiering 85 jaar, van opblaascijfers en vlaglijnen tot slingers en een ballon 85 jaar

Je bent zo oud als je je voelt. Natuurlijk wordt de fysieke gesteldheid met het klimmen der jaren minder, maar er zijn gelukkig steeds meer senioren die in goede gezondheid en helder van geest deze leeftijd bereiken. De verjaardag 85 jaar is een mooie gelegenheid om terug te blikken op het leven en de gelukkige momenten van nu te delen. Verras de jarige job met versiering 85 jaar in allerlei vormen, maten en kleuren. De hoofdpersoon houdt vast wel van slingers, hangdecoraties en vlaglijnen, afgewisseld met een ballon 85 jaar. Trek de aandacht van iedereen met een huldeschild bij de deur, waarop een verkeersbord 'Hoera! 85' staat afgebeeld met een onderliggende tekst. En als je het helemaal compleet wilt maken, hang je nog grote opblaascijfers 8 en 5 naast elkaar op.

Vier de verjaardag 85 jaar met bijpassende feestartikelen van Tuf-Tuf

Bij de verjaardag 85 jaar hoort een hapje en drankje van goede kwaliteit. Net zoals elk feestartikel 85 jaar van Tuf-Tuf. Speld de jarige een button of rozet 85 jaar op en laat hem of haar in de met stoeldecoratie versierde stoel aan de feesttafel plaatsnemen, omringd door iedereen die hem of haar lief is. De tafel is gedekt met een tafelkleed, borden, bekers, servetten en onderliggers met 85 opdruk. De verjaardagstaart bevat kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van de cijfers 8 en 5. Met een pinata spel breng je de stemming er helemaal in. Selecteer de pinata cijfers 8 en 5 uit het aanbod, bestel tevens vulling met snoepjes, confetti of speelgoedjes bij Tuf-Tuf en laat de gasten vervolgens om beurten op de pinata slaan of aan een touwtje trekken. Totdat de vulling eruit vliegt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl