Klantenservice

80 jaar

Hier vind je 80 jaar producten:

Tachtig kaarsjes of feeststerretjes op een taart plaatsen is niet gemakkelijk en ook niet veilig, maar je kunt evengoed de leeftijd van het 80-jarige familielid in kaars- of sterretjesvorm op het gebak aanbrengen. Tuf-Tuf staat je, als organisator van de verjaardag 80 jaar, bij met een feestartikel 80 jaar en versiering 80 jaar naar wens. Of je nu op zoek bent naar een ballon 80 jaar, een huldeschild 80 jaar of een pinata met cijfer 8 en 0, je vindt het in onze vertrouwde en voordelige webshop. Het stelt je in staat om de hoofdpersoon van het feest met deze bijzondere leeftijd een schitterende dag te bezorgen.

Laat de jarige maximaal genieten met versiering 80 jaar van Tuf-Tuf

Een verjaardag 80 jaar leent zich ervoor om hier een onvergetelijke dag van te maken. Want het is niet iedereen gegeven om deze respectabele leeftijd te halen. En er bovendien maximaal van te kunnen genieten! Met versiering 80 jaar van Tuf-tuf.nl maak je deze dag extra speciaal. Dat doe je met dubbelzijdige vlaglijnen van 10 meter, papieren slingers van 6 meter, hangdecoraties en een ballon in allerlei mooie kleuren. Met de roze, blauwe of oranje opblaascijfers 8 en 0 kun je de 80e verjaardag van je vader of moeder, opa of oma groots uitbeelden. Maak indruk met een huldeschild in de vorm van een verkeersbord met leuke tekst.

Met de feestartikelen 80 jaar geef je een extra feestelijk tintje aan de verjaardag 80 jaar

80 Jaar worden is een voorrecht. De jarige heeft de leeftijd bereikt van de allersterksten. Geef de tafel waar de gasten aan zitten een extra feestelijk tintje met bijpassende servetten, borden, bekers en confetti met het getal 80 erop. Het serveren van de hapjes en drankjes was nog nooit zo leuk! Eer de jarige job met een rozet en button 80 jaar. En speel met de gasten een gezellig pinata spel. Er zijn verschillende pinata's in de vorm van een gekleurde 8 en 0. Modellen om kapot te slaan en modellen waar je de keuze hebt tussen stuk slaan en de pinata laten openen door aan het goede touwtje te trekken. De vulling van dit feestartikel 80 jaar - snoepjes, confetti of speelgoedjes - is ook bij Tuf-Tuf verkrijgbaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl