Klantenservice

75 jaar

Hier vind je 75 jaar producten:

Wie de gezegende leeftijd van 75 jaar bereikt, is al 10 jaar met pensioen. Dat is op zich al iets om te vieren, want de komende jaren gaat de AOW-leeftijd mee stijgen met de levensverwachting. Daar heeft je vader, moeder, opa of oma gelukkig niets meer mee te maken. Die kan zich heerlijk focussen op zijn vrije tijd, zijn hobby's en zijn activiteiten in en om het huis. 75 jaar is een ijkpunt in het leven en verdient het om op gepaste wijze met familie en vrienden te worden vieren. Ga voor de verjaardag 75 jaar in zee met Tuf-Tuf, dat je aan elk gewenst feestartikel en versiering 75 jaar helpt. Kijk zelf maar.

Keuze te over aan versiering 75 jaar: van een huldeschild tot een ballon 75 jaar

Met 75 jaar ben je rijk aan ervaring en levenswijsheden. Was je vroeger oud op deze leeftijd, vandaag de dag tel je nog helemaal mee. Niet voor niets hoef je tegenwoordig pas op je 75e op voor een medische keuring om het auto- of motorrijbewijs te vernieuwen. Pak daarom uit met een prachtige viering van je verjaardag 75 jaar, of laat je verrassen door wat de mensen in je directe omgeving op deze feestdag van plan zijn. Aan het aanbod versiering 75 jaar op Tuf-tuf.nl zal het niet liggen. Met een papieren slinger, hangdecoratie, vlaglijn, opblaascijfers 7 en 5, huldeschild en een ballon 75 jaar in meerdere kleuren valt er genoeg te kiezen.

Een bijzondere verjaardag 75 jaar met de feestartikelen van Tuf-Tuf

De verjaardag 75 is heel bijzonder, maar 75 kaarsjes op de taart is wel wat veel. Gelukkig heeft Tuf-Tuf kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van de cijfers 7 en 5. Dat scheelt heel wat blaaswerk! Voor het eten van de taart zijn er borden, bestek en servetten 75 jaar verkrijgbaar. Met daarbij opgeteld een tafelkleed, dienblad en onderzetters met 75 opdruk, is de feestelijke entourage compleet. Voor de jarige job ligt er een rozet 75 jaar in de online etalage te wachten, evenals een grappige rol toiletpapier met leuke teksten en tekeningen. Tuf-Tuf heeft ook mooie pinata's op voorraad, in allerlei categorieën. Met pinata cijfers 7 en 5 toon je de leeftijd van de hoofdpersoon van het feest. De gasten mogen na elkaar op het feestartikel 75 jaar slaan, totdat de vulling (snoepjes, confetti of speelgoedjes) eruit vliegt. Wie dat als eerste voor elkaar krijgt, wint het spel.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl