Klantenservice

7 jaar

Hier vind je 7 jaar producten:

Feestartikelen voor 7de verjaardag

Zeven hoeraatjes, want je kind wordt al weer 7 jaar! Hij of zij gaat zich steeds onafhankelijker opstellen en wil al vaker zijn of haar eigen beslissingen nemen. Met 7 jaar zit je kind in een soort overgangsfase van een focus op de kinderwereld naar de volwassenenwereld. Je zoon of dochter gaat anders kijken naar de omgeving en zijn of haar geheugen maakt een flinke ontwikkeling door. Verzorg een onvergetelijke verjaardag 7 jaar voor je grote kleuter en wend je tot Tuf-Tuf, dé webshop in pinata's, thema- en feestartikelen. Elk feestartikel 7 jaar en versiering 7 jaar verhoogt de pret op het kinderfeest 7 jaar.

De leeftijd van de jarige vind je in elke versiering 7 jaar

Als je kind 7 jaar oud wordt, kan hij of zij over het algemeen redelijk lezen en rekenen. Je kind kan dus ook de teksten op de versiering 7 jaar van Tuf-tuf.nl lezen, bijvoorbeeld op het grote verkeersbord 'Feestje 7', 'Ik ben 7 jaar' en huldeschild 'Hoera 7 jaar'. Wel zo leuk. Het getal 7 vind je terug in alle versieringen, of het nu vrolijk gekleurde ballonnen, party vlaglijnen, papieren slingers of hangdecoraties betreft. Verras de jarige met een button 7 jaar, confetti in de vorm van het cijfer 7 en opblaascijfers 7. Blauw voor jongens en roze voor meisjes, maar ze zijn er ook in andere kleuren.

Een passend feestartikel 7 jaar van Tuf-Tuf voor elk moment van de verjaardag

Tuf-Tuf heeft voor elk moment op de verjaardag 7 jaar een passend feestartikel 7 jaar op voorraad. Wordt het tijd om de verjaardagstaart binnen te brengen? Vergeet deze dan niet te decoreren met de kaarsjes en feeststerretjes die de leeftijd van de jarige job tonen. Met 7 jaar heeft je kind vriendjes of vriendinnetjes. Van een kinderfeest 7 jaar kan hij of zij daarom enorm genieten. Kinderen in deze leeftijd kunnen zich over het algemeen goed concentreren op één activiteit en daar veel plezier aan beleven. Speel een pinata 7 spel, die de kinderen om beurten mogen proberen stuk te slaan. De pinata 7 kun je bij Tuf-Tuf laten vullen met confetti, snoep of klein speelgoed. Je vindt in onze webshop ook voldoende mogelijkheden voor een themafeest voor het 7-jarige feestvarken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl