Klantenservice

60 jaar

Hier vind je 60 jaar producten:

De oude Grieken noemden 60 de leeftijd van de filosoof, die zoekt naar de betekenis der dingen en de waarde van alledaagse zaken. De mens wordt al ouder. Tegenwoordig ben je pas met 60 jaar een persoon van middelbare leeftijd. Een man of vrouw die nog vele jaren voor zich heeft. Dat moet gevierd worden, als iemand in je familie- of vriendenkring voor een verjaardag 60 staat. Tuf-Tuf helpt je hierbij met een passend feestartikel 60 jaar en versiering 60 jaar, ter omlijsting van de speciale dag. Van een ballon 60 jaar en vlaglijn 60 jaar tot stoeldecoratie, een T-shirt en bril 60 jaar.

Met 60 jaar nog vol in het leven om van een feestje te genieten

Tweehonderd jaar geleden was iemand van 60 jaar nog heel oud, maar vandaag de dag staan de meeste mannen en vrouwen van deze leeftijd nog vol in het leven. Het is nog 5 jaar tot de ouderenkorting op het openbaar vervoer en nog 7 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd is bereikt. Alle tijd om eerst eens een flink feestje te vieren op het 60e streepje! In de veelzijdige collectie versiering 60 jaar van Tuf-tuf.nl ontdek je een ballon 60 jaar, naast een foliebanner, letterslinger, papieren slinger, markeerlint, confetti en dubbelzijdige vlaglijn met het getal 60 als prominente opdruk. Plaats een verkeersdeurbord met rode rand als huldeschild bij de voordeur. Iedereen weet nu hoe oud de jarige is geworden.

Een feestartikel 60 jaar van Tuf-Tuf ter opluistering van de 60e verjaardag

Een 60-jarige is net als een goede wijn: hij wordt beter naarmate de jaren vorderen. Wijzer en met steeds meer levenservaring. De jarige staat er zelf waarschijnlijk niet echt bij stil hoe hard de jaren gaan, maar anderen mogen dat gerust doen door de verjaardag 60 jaar feestelijk te vieren. Versier de stoel van de jarige met stoeldecoratie en laat het feestvarken plaats nemen in zijn of haar zetel, met een toepasselijk T-shirt met leeftijdsopdruk, een opgestelde button of rozet 60 jaar, een sjerp en een bril 60 jaar met diamantframe. Dek de feesttafel met een plastic tafelkleed met allemaal verkeersborden 60 erop afgebeeld. Borden, bekers, servetten, bierviltjes en prikkers vind je in dezelfde stijl. Het aanbod op Tuf-Tuf is groot. Vergeet ook niet te kijken bij de pinata's, waar een gekleurde 6 en 0 tussen staan om in spelvorm stuk te slaan.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl