Klantenservice

55 jaar

Hier vind je 55 jaar producten:

Gefeliciteerd! Je man, vrouw, vader of moeder wordt 55 jaar. Hij of zij hoort bij de nieuwe vijftigers, niet jong en niet oud, maar aan het begin van de middelbare leeftijd. Met nog vele jaren voor zich. Een mooi moment om feestelijk bij stil te staan met een verjaardag 55 jaar die klinkt als een klok. Ga op zoek naar een feestartikel 55 jaar en versiering 55 jaar in de toonaangevende webshop van Tuf-Tuf voor een perfecte aankleding van het verjaardagsfeest. Je slaagt net zo gemakkelijk voor een vlaglijn, slinger of ballon 50 jaar als voor een huldeschild, opblaasbaar getal 55 of pinata 55.

Vier de verjaardag 55 jaar met passende versiering 55 jaar van Tuf-Tuf

De 55-jarige beschouwt zichzelf nog lang niet als oud. En terecht. Het is nog 12 jaar tot het pensioen. De meeste 55-jarigen zijn positief over hun leeftijd. Ze weten meer, ze hebben meer zelfvertrouwen en ervaring en ze staan nog actief in het leven. Daar past een knallende verjaardag 55 jaar bij. Verras de jarige met een gezellige party met familie en vrienden en zorg voor passende versiering 55 jaar. Dat vind je bij Tuf-tuf.nl. Laat zijn of haar leeftijd spreken met vlaglijnen, papieren slingers, hangdecoraties en overal in de kamer een ballon 55 jaar in vrolijke kleuren geel, groen, oranje, blauw, rood en paars.

Pak groots uit met de leuke feestartikelen 55 jaar

Je kunt zo groots uitpakken als je wilt. De leeftijdsaanduiding staat centraal in een feestartikel 55 jaar als een set borden, bekers, servetten, prikkers, onderzetters en tafelkleden. Je kunt bovendien de verjaardagstaart opsieren met feeststerretjes en kaarsjes in de vorm van twee 5âen. Heb je ook al gedacht aan opvallende opblaascijfers 5 in roze, blauw of oranje? Tuf-Tuf heeft ze op voorraad, inclusief zuignapjes met nylondraad om deze versiering op een mooie plek op te hangen. Het vitale gezelschap 50-plussers wil vast wel een spelletje spelen. Bestel online twee pinata's in de vorm van het cijfer 5 en laat de gasten om de beurt op de pinata slaan totdat deze uit elkaar vliegt. De vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes is ook in onze voordelige webshop verkrijgbaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl