Klantenservice

50 jaar

Hier vind je 50 jaar producten:

Traditioneel gaat je 50e verjaardag gepaard met een groot feest. Het is de leeftijd dat de man Abraham en de vrouw Sarah ziet. Het is een mijlpaal in je leven. Je hebt aan de ene kant veel gezien, gedaan en meegemaakt. Aan de andere kant wachten er normaal gesproken nog vele jaren om van te genieten. Benut dit ijkpunt in je leven voor een grootse viering van je verjaardag 50 jaar, compleet met een feestartikel 50 jaar en versiering 50 jaar van Tuf-Tuf. De collectie loopt uiteen van een vlaglijn, slinger en ballon 50 jaar tot eetgerei, pinata's en allerlei decoratieartikelen voor de jarige job.

Ruime keuze aan versiering 50 jaar voor een bijzondere verjaardag

Een verjaardag 50 jaar moet natuurlijk wat extra's brengen. Je hebt een halve eeuw afgerond en bent nu onderweg als 50-plusser. Dat is allemaal zo erg niet als je jezelf niet te serieus neemt. Stap vrolijk over de drempel van de 50 en maak er met je familie, vrienden en bekenden een prachtige verjaardag van. Tuf-Tuf zorgt voor de aankleding. Enkelzijdige en dubbelzijdige vlaglijnen, een ballon 50 jaar in je favoriete kleur, papieren slingers van 6 meter lengte, hangdecoraties met plaatje 50 en markeerlint met 50 opdruk voor buiten. Keuze in overvloed, want je ontdekt ook nog plafonddecoratie en deurhangers met leeftijdsaanduiding.

De jarige in de spotlights met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Als een familielid, vriend of goede kennis 50 jaar wordt, dan verdient hij of zij het om in de spotlights te worden gezet. Dat is zo geregeld met een greep uit het assortiment van Tuf-Tuf. Wat denk je van een feestartikel 50 jaar als een tiara, sjerp, Hawaii krans, rozet of button? In combinatie met een bril met diamanten frame in 50-vorm bestaat er geen misverstand over wie op deze speciale dag het feestvarken is. Voor het eten en drinken kun je gebruikmaken van borden, bekers, servetten, bestek, placemats, partyprikkers en roerstaafjes in de vorm van een verkeersbord 50. Bij de verjaardagstaart horen de feeststerretjes en kaarsjes in 50-vorm. Tuf-Tuf onderscheidt zich met een groot aanbod aan voordelige pinata's. Met de meerkleurige 5 en 0 speel je met z'n allen een spannend spel, waarbij het er om gaat wie als eerste de pinata kapot slaat. Voor de vulling met confetti, klein speelgoed of snoepjes kun je ook in onze online shop terecht.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl