Klantenservice

5 jaar

Hier vind je 5 jaar producten:

Feestartikelen voor de 5de verjaardag

Je zoon of dochter wordt 5 jaar en ziet vol spanning uit naar een van zijn of haar eerste kinderfeestjes. Nodig 5 vriendjes of vriendinnetjes uit en laat thuis aan iedereen zien hoe oud je kind is geworden. Bij Tuf-Tuf vind je een mooie collectie kleurrijke feestartikelen en versieringen, waar het cijfer 5 steeds in terugkomt. Van bestek tot ballonnen, van kaarsen tot een veelkleurige pinata 5 jaar. Je zorgt met een feestartikel 5 jaar en versiering 5 jaar van Tuf-tuf.nl voor de juiste sfeer tijdens een prachtig kinderfeest 5 jaar.

Vrolijke versiering 5 jaar die de juiste sfeer schept

De versiering 5 jaar van Tuf-Tuf past helemaal bij de verjaardag 5 jaar die je voor en met je kleuter viert. De kamer wordt één kleurenzee met de feestelijke groene, blauwe, paarse, rode, gele en oranje ballonnen, met daarop prominent het cijfer 5. Want wie is er jarig? Je kunt kiezen uit meerdere vlaglijnen van 6 meter lengte met 15 vlaggetjes, of gaan voor de miniversie vlaggetjes om de fiets van je kind te versieren of om aan de deur te hangen. Maak de vrolijk versierde kamer af met aantrekkelijke hangdecoraties in ster- of medaillonvorm en meterslange papieren slingers. Elk feestartikel draagt bij aan een geslaagde verjaardag 5 jaar.

Een geslaagd kinderfeest voor de 5 jarige met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Verwelkom de jonge gasten op het kinderfeest 5 jaar met een megavlag boven of naast de voordeur met een grote 5 erop, die al van veraf zichtbaar is. Aan de voordeur zelf kun je een groot deurbord hangen, waarop de tekst 'Hoera!! 5 jaar!' prijkt. Als iedereen binnen is, presenteer je de verjaardagstaart en laat je de confetti neerkomen. De taart krijgt extra glans met de speciale kaarsjes en feeststerretjes van Tuf-Tuf. Het feestvarken krijgt een button 5 jaar opgespeld en een kroontje opgezet, waarna hij of zij het eerste stuk taart mag uitkiezen. Een kinderfeest 5 jaar is niet compleet zonder leuke spelletjes. In de webshop van Tuf-tuf.nl doe je veel inspiratie op. Spannend is het pinata 5 jaar spel, waarbij alle kinderen om beurten mogen proberen om het meerkleurige cijfer 5 stuk te slaan. Tot er een winnaar is. Je kunt de pinata vullen met snoep, klein speelgoed of confetti, dat ook in onze online shop verkrijgbaar is.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl