Klantenservice

4 jaar

Hier vind je 4 jaar producten:

Feestartikelen voor 4de verjaardag

Je kleuter wordt 4 jaar! Hij of zij begint steeds meer zijn eigen wil te tonen en vindt het steeds leuker om met andere kinderen te spelen. Hoogste tijd voor een kinderfeest 4 jaar. Misschien wordt het wel de eerste verjaardag 4 jaar van je zoon of dochter met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Tuf-Tuf helpt je gelukkig een handje. Je vindt bij dé webshop voor feestartikelen elke versiering 4 jaar en feestartikel 4 jaar die je je maar kunt wensen.

Maak de verjaardag extra feestelijk met versiering 4 jaar

Een verjaardag 4 jaar is natuurlijke een spannende gebeurtenis. Je wilt dat alles klopt. Een feestelijk versierde kamer, een heerlijke taart voor de jarige en het gezelschap en leuke spelletjes om de middag op te vrolijken. Bij Tuf-tuf.nl vind je mooie sets ballonnen met een grote 4 in de kleuren rood, oranje, geel, blauw, paars en groen. Je kunt de ballonnen combineren met een kleurrijke vlaglijn, papieren slingers en hangdecoraties in verschillende vormen.

In elk feestartikel 4 jaar keert het cijfer 4 terug

Iedereen mag het weten dat je zoon of dochter 4 jaar is geworden. Kies voor een groot deurbord of een megavlag om buiten bij de deur op te hangen. Laat de kinderen zich uitleven op een pinata 4 jaar Met z'n allen taart eten is een van de hoogtepunten van het kinderfeest 4 jaar. Het samenzijn wordt extra feestelijk als de jarige een kroon op heeft en de verjaardagstaart is versierd met feeststerretjes en kaarsjes in de vorm van een 4. Er zijn speciale kaarsen voor boys en girls. Laat de confetti neerdwarrelen en zing gezamenlijk een verjaardaglied. Daarna is het tijd voor spelletjes. Tuf-Tuf heeft een fraai gekleurde pinata 4 jaar in het assortiment, waar het jonge grut al zijn energie op kwijt kan. Het gaat er om wie de met snoep, speelgoed of confetti gevulde pinata 4 jaar als eerste kapot slaat. Die heeft gewonnen. De vulling is apart verkrijgbaar in de online shop, waar je ook talloze ideeën op doet als je een themafeest voor je kleuter wilt geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl