Klantenservice

3 jaar

Hier vind je 3 jaar producten:

Feestartikelen voor verjaardag 3 jaar

De verjaardag van je kind is een belangrijke dag, die je zo mooi mogelijk wilt invullen. Als je zoon of dochter 3 jaar wordt, wil je dit natuurlijk feestelijk vieren. Tuf-Tuf bedient je op maat met een breed aanbod aan speelgoed, thema- en feestartikelen voor je peuter. Je doet je kind een groot plezier met versiering 3 jaar en een feestartikel 3 jaar, waarmee je zijn of haar kinderfeest 3 jaar tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt.

Met de versiering 3 jaar van Tuf-Tuf maak je de verjaardag van je kind compleet

Je kunt, als je een verjaardag 3 jaar viert, de kamer versieren met kleurrijke vlaggetjes, slingers en ballonnen in allerlei kleuren. Op de feestartikelen prijkt het cijfer 3, zodat iedereen weet hoe oud je kind is geworden. Zeker als je buiten een megavlag met daarom een 3 hangt. Versier tevens de kinderstoel van je zoon of dochter en laat hem of haar met de opgeblazen ballonnen spelen. Tuf-tuf.nl stelt je in staat om een sfeervolle ambiance te creëren met vrolijke hangdecoraties in stervorm, een opblaascijfer 3 en confetti, waarbij vele gekleurde 3-tjes naar beneden dwarrelen.

Een feestartikel 3 jaar voor je jarige zoon of dochter

Een verjaardag 3 jaar is niet compleet zonder een feestelijke verjaardagstaart. Als je een kinderfeest 3 jaar houdt en iedereen is aanwezig, kom je met de verjaardagstaart met brandende kaarsjes de kamer binnen. Laat je peuter de kaarsjes uitblazen en vervolgens zelf een lekker stuk taart opeten. Je zoon of dochter voelt zich echt jarig met een kroontje op en een button 3 jaar in de vorm van een verkeersbord op de borst gespeld. Na het taart eten is het leuk om een pinata 3 jaar te geven. Je kind en zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes die op het kinderfeest 3 jaar zijn gekomen, mogen om beurten proberen om de pinata 3 jaar kapot te slaan. Voor de vulling van de pinata - snoep, confetti, klein speelgoed - slaag je ook bij Tuf-Tuf.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl