Klantenservice

25 jaar

Hier vind je 25 jaar producten:

Je 25e verjaardag mag je natuurlijk niet zomaar laten passeren. Je bent inmiddels een kwart eeuw op deze wereld, maar je hebt nog een hele toekomst voor je. Misschien heb je net je studie afgerond, of heb je je favoriete baan al gevonden. Vier je verjaardag 25 jaar met je vrienden en vriendinnen en maak daarbij een keuze uit het originele en voordelige aanbod aan feestartikelen en versiering 25 jaar van Tuf-Tuf. De collectie loopt uiteen van een vlaglijn, slinger en ballon 25 jaar tot een rozet, pinata en toiletrol die in het teken staat van de 25e verjaardag.

Maak er een topfeestje van met versiering 25 jaar van Tuf-Tuf

Je kunt ook als ouder, broer, zus, vriend of vriendin de jarige verrassen op zijn of haar verjaardag 25 jaar. Verstuur leuke uitnodigingskaarten aan de vriendenkring. En stel een pakket samen aan versiering 25 jaar van Tuf-Tuf om de kamer feestelijk aan te kleden. Laat iedereen weten dat er een topfeestje is en maak een keuze voor een dubbelzijdige vlaglijn, hangdecoratie, papieren slinger, opblaascijfers 2 en 5, zilveren knoopballon en een ballon 19 jaar in zes verschillende kleuren. Een wit verkeersbord met rode rand en de leeftijdsaanduiding in het zwart is ook een eyecatcher in huis. Je hebt onder meer verkeersborden in de vorm van een markeerlint en huldeschild bij de deur en van een placemat, bord, beker en servetten.

Een origineel feestartikel 25 jaar bij een themaparty

Zoek je een origineel feestartikel 25 jaar, waar ook om te lachen valt? Neem dan een rol toiletpapier 25 jaar vol tekeningen en grappige teksten mee uit onze webshop. Vergeet niet om de feeststerretjes en kaarsjes in de vorm van een 2 en 5 bij te voegen, om op de verjaardagstaart te plaatsen. Voor de jarige is er een rozet of driedimensionale button 25 jaar, voor het hele gezelschap kun je de losse pinata cijfers 2 en 5 of de zilveren pinata 25 selecteren, inclusief de vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes. Voor een verjaardag 25 jaar is een themafeest hartstikke leuk. Tuf-tuf.nl heeft feestartikelen voor vele themaparty's. Van een Hawaii, Hippie, Disco of 80-er jaren feest tot een Zombie, Ik hou van Holland, Cupcake of Voetbalclub feest. En nog veel meer.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl