Klantenservice

21 jaar

Hier vind je 21 jaar producten:

De 21e verjaardag van je zoon of dochter, vriend of vriendin is een speciale gebeurtenis. Als volwassen 21-jarige geld je wettelijk gezien als zelfstandig en bovendien mag je op deze leeftijd een busrijbewijs halen. Maak van de verjaardag 21 jaar een topdag en organiseer een knalfeest, inclusief een origineel feestartikel 21 jaar en versiering 21 jaar van Tuf-Tuf. Van borden tot een ballon 21 jaar, van een sjerp tot een pinata 21 jaar.

Versiering 21 jaar in elke vorm en kleur

Als 21-jarige neem je natuurlijk graag je eigen beslissingen. Je hebt ongetwijfeld zin in een swingende verjaardagparty met je vrienden en vriendinnen. Maar misschien vind je het ook wel leuk als je ouders of je vrienden als verrassing de verjaardag 21 jaar voor je invult. Tuf-Tuf maakt het in ieder geval gemakkelijk met een uitgebreid aanbod aan voordelige feestartikelen en versiering 21 jaar. Je slaagt in onze overzichtelijke online shop voor een vlaglijn, hangdecoratie, papieren slinger en ballon 21 jaar in vrijwel elke kleur die je wenst. Met een huldeschild in de vorm van een verkeersdeurbord 'Hoera 21! eindelijk verstandig!' en opblaascijfers 2 en 1 vestig je extra de aandacht op het verjaardagsfeest.

Een feestartikel van Tuf-Tuf ter omlijsting van de verjaardag 21 jaar

Waar je in Amerika pas op je 21e alcohol mag drinken, mag dit in Nederland al drie jaar eerder. Tuf-Tuf heeft bekers en roerstaafjes 21 jaar voor de drankjes op het feest, evenals onderzetters. Voor de taart en de hapjes zijn er borden, servetten, bestek, partyprikkers en placemats 21 jaar verkrijgbaar. Je kunt de verjaardagstaart versieren met kaarsjes en feeststerretjes die het getal 21 jaar uitbeelden. Wil je dat de hoofdpersoon van het feest er uitziet als een jarige job? Doe hem of haar een sjerp om, speld een rozet 21 jaar op en zing tijdens het neerdwarrelen van de confetti in 21-vorm uit volle borst een verjaardaglied. Leef je vervolgens uit met een pinata spel, waarbij het er om draait wie van de gasten als eerste de pinata 2 en pinata 1 stuk slaat. De vulling met confetti, snoep of speelgoedjes is ook verkrijgbaar bij Tuf-tuf.nl.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl