Klantenservice

20 jaar

Hier vind je 20 jaar producten:

Je zoon of dochter wordt 20 jaar en is bijna officieel volwassen. Je kind staat vol in het leven en is met allerlei uitdagende dingen bezig. Werk, studie, uitgaan, computeren, sociale media. Maar ook met films, boeken, muziek, vrienden en vriendinnen. Druk, druk, druk. Als je zoon of dochter geen tijd heeft om zijn of haar eigen verjaardag 20 jaar te organiseren, pak jij gewoon deze handschoen op. Dat is niet zo moeilijk met de hulp van Tuf-Tuf, dé webshop in pinata's, thema- en feestartikelen. Je vindt naast versiering 20 jaar als een vlaglijn of ballon 20 jaar even snel een feestartikel 20 jaar in de vorm van een button, toiletpapier en pinata cijfers 2 en 0.

Laat je verrassen op je verjaardag met versiering 20 jaar van Tuf-Tuf 20 jaar

Je hebt als adolescent je tienertijd achter de rug. Je hebt misschien je autorijbewijs al en mag over een jaar ook je busrijbewijs halen. Er zijn natuurlijk wel 20 goede redenen om je verjaardag 20 jaar te vieren. Het leven wacht op je. Sta er bij stil met een groots verjaardagsfeest met je familie, vrienden en bekenden. Je kunt het zelf regelen, of je laten verrassen door je ouders of vrienden. Kom je zomaar binnen in de kamer, die versierd is met vlaglijnen, hangdecoraties, papieren slingers en overal een kleurige ballon 20 jaar uit het rijke aanbod van Tuf-tuf.nl.

Laat de confetti in 20-vorm maar neerdwarrelen!

Laat de leeftijd spreken op de verjaardag 20 jaar of kies voor een themaparty Een feestartikel 20 jaar vind je bij Tuf-Tuf in allerlei verschijningsvormen. Uitnodigingskaarten, kaarsjes en feeststerretjes ter versiering van de verjaardagstaart, grote opblaascijfers 2 en 0 in meerdere kleuren, buttons met leeftijdsopdruk en vele verschillende pinata's om met z'n allen om beurten stuk te slaan. Met een met teksten en afbeeldingen bedrukte rol toiletpapier voeg je nog een vleugje humor toe aan de verjaardag 20 jaar. Het is ook ontzettend leuk om er een themafeest van te maken. De mogelijkheden zijn groot. Je ontdekt onder meer feestartikelen en versieringen met als thema Amerika USA, Beach Party, Hippie feest, Ik hou van Holland, Disco, Grand Prix, Hawaii en Zombie.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl