Klantenservice

19 jaar

Hier vind je 19 jaar producten:

Het is feest: je zoon of dochter wordt 19 jaar. Hij of zij mag al weer één jaar auto rijden en een biertje of wijntje drinken, maar het duurt nog twee jaar voordat het officiële volwassendom wordt bereikt. Je kind is met 19 jaar in de bloei van zijn leven en is bezig met zijn toekomst en studierichting. Verras de jarige op zijn of haar verjaardag 19 jaar met een originele invulling van het feest. Of geef hem of haar alle ruimte om het feest helemaal zelf in te vullen. Tuf-Tuf maakt het je gemakkelijk met vrijwel elk feestartikel 19 jaar en versiering 19 jaar, dat je je maar kunt wensen. Van een button en ballon 19 jaar tot een vlaglijn en verkeersbord 19 jaar.

Versiering 19 jaar voor binnen en buiten in alle vormen, maten en kleuren

Zoek je leuke versiering 19 jaar? Of feestartikelen rond een thema voor op de verjaardag 19 jaar? Dat zit je goed bij Tuf-tuf.nl. Je vindt in dé webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen een breed en aantrekkelijk aanbod aan versiering voor binnen en buiten. Hang een dubbelzijdige vlaglijn door de hele kamer en combineer dat hier en daar met een ballon 19 jaar in vrolijke kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De hangdecoraties met leeftijdsaanduiding steken subtiel af bij de grotere opblaascijfers 1 en 9 die je aan speciale zuignapjes kunt ophangen in de feestruimte.

Vul je verjaardag 19 jaar in met een themaparty en feestartikelen van Tuf-Tuf

Het is ieder jaar de vraag wat je precies met je verjaardag wilt gaan doen. Een verjaardag 19 jaar leent zich bij uitstek voor een themaparty met vrienden en vriendinnen. Tuf-Tuf heeft feestartikelen en versieringen voor thema's als Beach Party, Hippie feest, Zombie, 80-er jaren feest, Disco, Grand Prix feest, Voetbalfeest en Hawaii feest. Ook leuk is om met z'n allen cupcakes te bakken tijdens een Cupcake party. Je vindt in onze webshop tafelkleden, borden, bekers, bestek en servetten die bij de 19e verjaardag passen. Voor de verjaardagstaart zijn er kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van een 1 en een 9. En als je een leuk spel wilt spelen, is een feestartikel 19 jaar als een met snoepjes of confetti gevulde pinata een mooie invulling van het verjaardagsfeest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl