Klantenservice

18 jaar

Hier vind je 18 jaar producten:

De 18e verjaardag van je kind is een mijlpaal in zijn of haar leven. Je zoon of dochter is officieel volwassen, mag een rijbewijs halen, mag gaan stemmen en mag een biertje of wijntje drinken. Deze belangrijke leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. Je slaagt bij Tuf-Tuf voor allerlei leuke en grappige feestartikelen en versieringen voor een verjaardag 18 jaar, zoals ballonnen, slingers, vlaggen, kaarsjes, T-shirts en verkeersborden met het cijfer 18 erop.

Maak een verjaardag 18 jaar extra speciaal met leuke feestartikelen en versiering

Een verjaardag 18 jaar is een bijzondere gebeurtenis. Daar sta je nadrukkelijk bij stil en dat vier je in volle glorie. Elk feestartikel 18 jaar en versiering 18 jaar van Tuf-Tuf zorgt voor een verjaardagsfeest dat je nooit meer vergeet. Je vindt in de webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen de mooiste producten om het feest luister bij te zetten. Versiering 18 jaar in de vorm van een ballon 18 jaar in meerdere kleuren, dubbelzijdige vlaglijnen met 15 vlaggetjes, minivlaglijnen om aan de stoel, deur, computer of auto te bevestigen, hangdecoraties en papieren slingers. Mag iedereen het weten dat je kind 18 jaar is geworden? Kies dan voor een markeerlint 18 jaar in je favoriete kleur, een grote ballon 18 jaar en een verkeersbord 18 jaar buiten voor het huis.

Zet de jarige in het zonnetje met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Je kunt de jarige in het zonnetje zetten met stoeldecoratie 18 jaar en de tafel feestelijk opmaken met placemats, borden, bestek, bekers, drinkroerstaafjes, servetten, bierviltjes en partyprikkers met daarop het cijfer 18. De verjaardagstaart serveer je op een dienblad met de tekst 'Hoera 18 jaar'. Op de taart prijken leuke feeststerretjes en kaarsjes in de vorm van een 1 en een 8. Tuf-tuf.nl vergeet de jarige niet. Voor hem of haar ligt een mooi zwart T-shirt klaar met een afbeelding van een verkeersbord 18 en een grappige tekst. Je kunt ook gaan voor een sjerp '18 jaar and horny', Hawaii krans, rozet en button 18 jaar. Een bijzonder feestartikel 18 jaar is een rol toiletpapier vol vrolijk stemmende tekeningen en teksten. Verlevendig de verjaardag 18 jaar met een pinata spel, waarbij de gasten een meerkleurige en met snoep, speelgoed of confetti gevulde 1 en 8 kapot moeten slaan. Je ontdekt in onze online shop tevens een pinata 8 pull, waarbij je ook met touwtjes de pinata kunt openen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl