Klantenservice

17 jaar

Hier vind je 17 jaar producten:

De 17e verjaardag van je zoon of dochter is een dag om feestelijk te vieren. Het is namelijk de dag dat hij of zij zijn rijbewijs mag halen en nog maar één jaar verwijderd is van het stemrecht en het mogen drinken van alcohol. Hoewel je 17-jarige kind steeds meer zijn of haar eigen beslissingen neemt, is het hartstikke leuk om een verjaardag 17 jaar te organiseren. Als verrassing, of in overleg met je tiener. Maak daarbij een keuze voor een feestartikel 17 jaar en versiering 17 jaar van Tuf-Tuf om het verjaardagsfeest een passende aankleding te geven.

Versiering 17 jaar voor een tienerfeest of een speciaal themafeest

Tuf-tuf.nl heeft als toonaangevende webshop in voordelige pinata's, thema- en feestartikelen een mooi aanbod aan versieringen en feestproducten om de verjaardag 17 jaar in te kleuren. Van een ballon 17 jaar en hangdecoratie 17 jaar tot een vlaglijn, slinger en confetti 17 jaar. Opblaasbare cijfers 1 en 7 en een verkeersdeurbord zijn ook leuk als versiering 17 jaar. Kies leuke uitnodigingskaarten voor een tienerfeest of een themafeest, dat aansluit bij de interesse en belevingswereld van je tiener. Bijvoorbeeld een Grand Prix feest, Beach Party, feest in de stijl van de favoriete voetbalclub of een swingend Disco feest. Mogelijkheden te over bij Tuf-tuf.nl.

Een verjaardag 17 jaar verdient een aankleding met leuke feestartikelen

Een feestartikel 17 jaar is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van een Happy Birthday tafelkleed, met bijpassende borden, bestek, bekers en servetten met opdruk 17 jaar. Versier de tafel met tafelaccessoires en geef aan de jarige een button, hoedje of sjerp 17 jaar. Op de verjaardagstaart kun je speciale kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van de cijfers 1 en 7 zetten. Je kind wordt maar één keer 17 jaar, dus een groot feest is op zijn plaats. Als je overal in de ruimte een ballon 17 jaar hebt opgehangen, kun je de gasten een pinata spel laten spelen. De aanwezigen moeten om beurten proberen om de pinata stuk te slaan, totdat de vulling zoals confetti, snoep of speelgoedjes eruit vliegt. Tuf-Tuf heeft pinata's in de vorm van de cijfers 1 en 7, maar ook van dieren, tv-favorieten, stripfiguren en voertuigen. Elke smaak is raak.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl