Klantenservice

16 jaar

Hier vind je 16 jaar producten:

Feestartikelen voor de 16de verjaardag

Je zoon of dochter wordt 16 jaar en dat is een speciale dag. Een verjaardag 16 jaar betekent dat je kind de puberteit definitief achter zich laat en weer een stap dichter bij volwassenheid komt. Vier deze memorabele dag met een gezellige verjaardagparty. Voor de aankleding van het feest heb je in Tuf-Tuf een uitstekende partner. Dé voordelige webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen heeft alles in huis om het Sweet 16 feest of Finally 16 feest tot een prachtige dag te maken. Overtuig je zelf bij elk feestartikel 16 jaar en versiering 16 jaar in onze online shop.

Laat je iedereen weten dat je kind 16 jaar is geworden

16 jaar: je zoon of dochter wordt groot! Het brede assortiment op Tuf-tuf.nl geeft je alle ruimte om de verjaardag 16 jaar naar eigen wens in te vullen. Om een feest te organiseren, dat helemaal afgestemd is op de smaak van je zoon of dochter. Je kunt kiezen voor een algemeen feestartikel 16 jaar en versiering 16 jaar in alle kleuren, maar ook gaan voor stoere feestproducten voor jongens waar de kleuren zwart, wit en blauw in domineren en Sweet Sixteen feestartikelen en versiering met veel roze. Tuig het Sweet 16 feest op met ballonnen, vlaglijnen, papieren slingers, hangdecoraties en markeerlint. Met daarbij grote opblaascijfers 1 en 6 en een huldeschild aan de deur met grappige tekst, en de versiering 16 jaar is compleet.

Feestartikelen met Sweet 16 of versiering met Finally 16

De 16e verjaardag van je kind staat centraal, dus deze leeftijd mag overal in terugkomen. In de borden om taart, patat of pannenkoeken van te eten, in de servetten waarmee de jolngeren hun mond en handen kunnen afvegen, in de bekers waar ze hun drankjes uit drinken. En de tafel is natuurlijk gedekt met een feestelijk Happy Birthday tafelkleed. Tuf-Tuf helpt je ook aan kaarsjes, feeststerretjes en confetti in 16-vorm. Speciaal voor meisjes zijn er Sweet Sixteen tiara's, hoedjes, sjerpen en kettingen. En je kunt haar over een roze loper de kamer laten binnenkomen. Voor de jongens en ook voor de meiden die niet van roze houden is er ook de Finally 16 feestartikelen lijn. Er is een ruime keuze aan feestartikelen met het cijfer 16 jaar erop.

Verras de 16 jarige met tienerfeest gadgets

Naast het leuke moment om met elkaar een pinata met 16 jaar kapot te slaan zijn er ook tienerfeest gadgets zoals beer pong, partyshooters in de vorm van een spuit en light-black feestartikelen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl