Klantenservice

15 jaar

Hier vind je 15 jaar producten:

Feestartikelen voor 15de verjaardag

15 jaar is een bijzondere leeftijd. Je kind is zijn eigen identiteit aan het ontwikkelen en krijgt een steeds grotere hang naar zelfstandigheid. De overgang van kind naar volwassene is in volle gang. Hij of zij wil het liefst met leeftijdsgenoten omgaan, om samen dingen te bespreken en te ondernemen. Verras je zoon of dochter met een tienerfeest 15 jaar, waar ze gezellig met elkaar kunnen lachen en feestvieren. Verras de kinder met een tienerfeest gadgets zoals een partyshooter in de vorm van een spuit. Met een feestartikel 15 jaar en versiering 15 jaar van Tuf-Tuf breng je de juiste sfeer aan op de verjaardag 15 jaar. Kijk zelf maar in onze overzichtelijke webshop.

Versiering 15 jaar van slingers en vlaglijnen tot hangdecoraties en een ballon 15 jaar

Met 15 jaar begint je kind steeds meer mee te tellen in de maatschappij. Je puber mag zijn eigen zakcentje verdienen door bijvoorbeeld de krant te bezorgen, vakken te vullen in de supermarkt of te helpen in de horeca of landbouw tijdens de zomermaanden. Markeer de verjaardag 15 jaar met bijpassende versiering 15 jaar van Tuf-tuf.nl. Je vindt niet alleen slingers, vlaglijnen, hangdecoraties, banners, lampionnen en een ballon 15 jaar in allerlei kleuren ter versiering, maar ook allerlei leuke feestartikelen om de party extra glans te geven. Van gekleurde tafelkleden, borden, bestek, bekers, rietjes, servetten en onderzetters tot buttons,huldeschilden, deurgordijnen, opblaasbare cijfers 1 en 5, kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van het getal 1 en 5.

Maak het tienerfeest 15 jaar compleet met thema feestartikelen van Tuf-Tuf

Transformeer je huiskamer in een tienerdiscotheek, waar het tienerfeest 15 jaar zich afspeelt. Want de leefwereld van de pubers wordt in toenemende mate bepaald door muziek, film en tv-series. Je kunt de verjaardag 15 jaar een thema geven, zoals Ik hou van Holland, Glamour, Disco, Zombie of Voetbal. Of je combineert de feestartikelen 15 jaar met de favourite kleur versiering. Kijk bij feest op keur voor alle mogelijkheden. We hebben tevens leuke pinata's om tijdens het tienerfeest 15 jaar een spel te spelen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl