Klantenservice

14 jaar

Hier vind je 14 jaar producten:

Feestartikelen voor de 14de verjaardag

Het is al weer bijna 14 jaar geleden dat je zoon of dochter ter wereld kwam. Wat gaat de tijd toch hard. Kleine jongens en meisjes worden groot. De verjaardag 14 jaar staat voor de deur en vraagt natuurlijk om een feestelijke invulling. Schenk je kind een prachtige dag met het organiseren van een tienerfeest 14 jaar, waarbij al zijn of haar vrienden of vriendinnetjes worden uitgenodigd. Zorg voor passende versiering van het feest. Je slaagt bij Tuf-Tuf niet alleen voor een feestartikel 14 jaar, maar ook voor een complete thematische invulling van de 14e verjaardag van je kind.

Versiering 14 jaar: van ballon 14 jaar tot een slinger en vlaglijn 14 jaar

Met 14 jaar staat je puber aan het begin van het pad naar volwassendom. Je kind ondergaat allerlei lichamelijke, sociale en emotionele veranderingen en bevindt zich graag in het gezelschap van leeftijdsgenoten van dezelfde sekse. Met een tienerfeest 14 jaar vervul je de wens van je kind om met gelijkgestemden de verjaardag 14 jaar te vieren. En iedereen mag weten dat je kind al 14 jaar is geworden. Toon dit met een keuze uit de vlaglijnen, slingers, hangdecoraties, banners, deurgordijnen en een huldeschild waar jezelf '14 jaar' in schrijft. En natuurlijk mag een gekleurde ballon 14 jaar niet ontbreken in de feestelijk versierde kamer.

Een feestartikel 14 jaar voor een tienerfeest, themaparty of feest op kleur

Tuf-tuf.nl heeft een brede collectie feestartikelen die speciaal voor zijn of haar 14e verjaardag zijn gemaakt. Van kaarsjes en feeststerretjes 14 jaar voor op de taart tot stoeldecoraties, buttons, pinata's en opblaascijfers 14 jaar. En nog veel meer. Je kunt ook gaan voor een feest in de favoriete kleur van je zoon of dochter of voor een themafeest in lijn met zijn of haar voorliefde voor een persoon, ding, land of evenement. Denk aan een Beach Party, Cupcake, Disco, Happy Fucking Birthday rand Prix, Mustache Madness of Zombie feest. Je vindt bij Tuf-Tuf net zo gemakkelijk en voordelig feestartikelen en versieringen van bekende tv-, strip-, film- en sprookjesfiguren om het tienerfeest 14 jaar van de gewenste sfeer te voorzien.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl