Klantenservice

13 jaar

Hier vind je 13 jaar producten:

De 13e verjaardag van je zoon of dochter is een dag om naar uit te kijken. Je kind zet een volgende stap op weg naar zelfstandigheid. Je puber bereikt de leeftijd dat hij of zij in Nederland een bijbaantje mag hebben en lekker wat eigen geld kan verdienen. Ze willen op deze leeftijd ook steeds meer dingen doen en ondernemen. Maak de verjaardag 13 jaar van je zoon of dochter daarom extra speciaal met de feestartikelen en versiering 13 jaar van Tuf-Tuf. Organiseer een tienerfeest 13 jaar en maak een keuze uit het brede assortiment op onze website. Van een ballon 13 jaar tot pinata's 1 en 3.

Versiering 13 jaar in allerlei vormen, maten en kleuren

Of je nu op zoek bent naar een vlaglijn, slinger, hangdecoratie of ballon 13 jaar in allerlei kleuren, je vindt het bij Tuf-tuf.nl. Elk feestartikel 13 jaar bevat een duidelijke aanduiding met het cijfer 13, zodat iedereen kan zien hoe oud je kind is geworden. Je slaagt net zo gemakkelijk voor een button 13 jaar als voor confetti en een huldeschild in de vorm van een verkeersbord met rode rand en zwart cijfer 13. De verjaardagstaart kun je versieren met kaarsjes en feeststerretjes in 13-vorm, het eten en drinken op de verjaardag 13 jaar serveer je met bijpassende borden, bekers, rietjes, bestek, onderzetters en servetten 13 jaar.

Een feestartikel 13 jaar voor een tienerfeest met een favoriet thema

Met 13 jaar begint je puber zich meer te interesseren voor muziek, films, boeken en tv-series. Het is daarom leuk om een tienerfeest te geven, dat helemaal in het teken staat van de favoriete tv-figuur of computerspel van je zoon of dochter. Dat kan Angry Birds, Star Wars of Avengers zijn, maar ook Frozen of Jurassic World. Voor elk leuk thema heeft Tuf-Tuf passende feestartikelen 13 jaar op voorraad. Daarnaast is het leuk om tijdens de verjaardag 13 jaar de tieners een pinata spel te laten spelen. Hang de kleurige pinata's in de vorm van een 1 en 3 op en doe een wedstrijdje wie deze als eerste stuk slaat. De vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti is ook in onze online shop verkrijgbaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking gls postnl