Klantenservice

12 jaar

Hier vind je 12 jaar producten:

Feestartikelen voor 12de verjaardag

De verjaardag 12 jaar van je kind is een bijzonder moment. Je hebt je zoon of dochter de afgelopen jaren zien groeien naar zelfstandigheid, zijn of haar mening zien vormen en steeds meer verantwoordelijkheid zien nemen voor de dagelijkse activiteiten. Met 12 jaar wordt vaak de lagereschooltijd afgesloten en wacht de volgende uitdaging: de middelbare school. Alle reden om een tienerfeest 12 jaar voor je zoon of dochter te organiseren en de feestruimte aan te kleden met overal een feestartikel 12 jaar en versiering 12 jaar van Tuf-Tuf. Van een vlaglijn en ballon 12 jaar tot verkeersborden en pinata's 12 jaar. Laat het feest maar beginnen!

De verjaardag 12 jaar laat je met passende versiering niet ongemerkt voorbijgaan

Je prepuber spiegelt zich steeds meer aan zijn leeftijdsgenoten en wil ruimte om leuke eigen dingen te doen. Een tienerfeest met gelijkgestemden zal hij of zij zeker weten te waarderen. Verras je tiener met een gezellige aankleding, waarbij je een ruime keuze hebt op Tuf-tuf.nl aan versiering 12 jaar. Laat geen hoek van de kamer onbenut met de meerkleurige vlaglijnen, lampionnen, slingers en hangdecoraties met het cijfer 12 erop en combineer dit overal met een ballon 12 jaar in een vrolijke kleur. Het getal 12 komt in het voordelige online aanbod onder meer terug in de confetti, opblaascijfers, huldeschilden en kaarsjes en feeststerretjes voor op de verjaardagstaart. Keuze te over.

Een tienerfeest 12 jaar in het favoriete thema van je kind

Met 12 jaar veranderen de interesses van je kind. De televisie, het mobieltje, de computer en internet blijven belangrijk. Kinderen van deze leeftijd zoeken idolen om zich aan te spiegelen, zijn vaak gek op spelletjes en dromen weg in een virtuele wereld. Het is daarom leuk om het tienerfeest 12 jaar thematisch vorm te geven, in lijn met de favorieten van je zoon of dochter. Dat kan een thema zijn als Disco, Griezelen, Glamour maar ook Ik hou van Holland, Voetbal, Meidenfeest of Cupcake. Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. Of combineer met de favoriete kleur van je kind met de feestartikelen 12 jaar en kijk in het brede assortiment van Tuf-Tuf.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl