Klantenservice

11 jaar

Hier vind je 11 jaar producten:

Feestartikelen voor 11de verjaardag

Wat vliegt de tijd: je kind wordt al weer 11 jaar. Voor het eerst is zijn of haar leeftijd niet meer op twee handen te tellen. Je zoon of dochter bevindt zich in de prepuberteit en richt zich al meer op kinderen van zijn of haar eigen geslacht. Nodig daarom alle vriendjes of vriendinnetjes van je kind uit voor een grootse verjaardag 11 jaar. Omlijst het verjaardagsfeest met een keuze uit het aanbod van Tuf-Tuf, de populaire en vertrouwde website in pinata's, thema- en feestartikelen. Met elk feestartikel 11 jaar en versiering 11 jaar krijgt het feest meer kleur.

Vier de verjaardag 11 jaar van je tiener met mooie versiering 11 jaar

Gefeliciteerd met de 11e verjaardag van je kind, dat vanaf deze dag officieel een tiener mag worden genoemd. Daarbij past een tienerfeest 11 jaar met alles erop en eraan. Tuf-tuf.nl vult dit perfect voor je in met een brede keuze aan versiering 11 jaar. Tover de kamer om in een feestruimte met party vlaglijnen, slingers, hangdecoraties en ballonnen 11 jaar in vrolijke kleuren. Overal staat natuurlijk de leeftijd van de jarige job op. Je vindt ook versiering voor buiten, zoals markeerlinten, megavlaggen om aan het hek of de balustrade te hangen en huldeschilden met tekst in de vorm van een verkeersbord met leeftijdsaanduiding.

Een feestartikel 11 jaar van het idool van je kind voor een geslaagd themafeest

11 jaar betekent 11 kaarsjes op de taart. Tuf-Tuf heeft kaarsjes én feeststerretjes in 11-vorm om de verjaardagstaart te decoreren. Het is de dag van je zoon of dochter. Toon dat met het geven van een button 11 jaar, met of zonder begeleidende tekst. Op deze leeftijd interesseren vele kinderen zich nog steeds voor films, tv-programma's en computerspelletjes. Je kunt ook kiezen voor een tienerfeest 11 jaar met een favoriet thema als One Direction, Glamour party, en Star Wars. Tuf-Tuf heeft pinata's die de leeftijd van je kind uitbeelden en pinata's die gevormd zijn naar bekende strip- of tv-helden, dieren of sprookjesfiguren. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk op uitleven, met de vulling van de pinata zoals snoepjes, confetti of speelgoedjes als uiteindelijke beloning.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl