Klantenservice

100 jaar

Hier vind je 100 jaar producten:

Je vader of moeder, opa of oma wordt 100 jaar! Wie deze eerbiedige leeftijd bereikt, verdient een speciaal feest. Tuf-Tuf begrijpt dat je de verjaardag 100 jaar voor een bijzonder iemand in je familie- of vriendenkring niet onopgemerkt wil laten voorbijgaan. Maak de eeuwling het middelpunt van de feestvreugde met een keuze uit het aanbod feestartikelen en versieringen in onze toonaangevende en vertrouwde webshop. Laat een ballon 100 jaar op, hang de slingers 100 jaar op en speld de jarige een rozet 100 jaar op, want het is feest!

Versiering 100 jaar om deze gedenkwaardige feestdag in te kleuren

Voor een 100-jarige wil je natuurlijk graag een feestje bouwen. Want het is lang niet iedereen gegeven om deze respectabele leeftijd te bereiken. Je hebt op Tuf-tuf.nl een brede keuze aan versiering 100 jaar om deze bijzondere dag in te kleuren. Een vrolijke ballon 100 jaar in verschillende kleuren, een voordelige vlaglijn, papieren slingers en sierlijke hangdecoraties met het cijfer 100 duidelijk vermeld. Combineer deze versiering 100 jaar met drie opblaascijfers 1, 0 en 0 in roze of blauw, die je overal in de feestruimte kunt ophangen of neerzetten.

Voor een feestartikel 100 jaar slaag je altijd bij Tuf-Tuf

Op de verjaardag 100 jaar staat maar één iemand centraal: de eeuwling. Versier zijn of haar stoel en speld de jarige een blauwe of gele rozet op met '100' in het hart. Laat nu de taart maar binnenkomen, die feestelijk versierd is met cijferkaarsjes en feeststerretjes in de vorm van een 1, 0 en 0. Terwijl de confetti in 100-vorm neerdwarrelt, wordt het tijd voor een mooie speech en het zingen van een verjaardaglied. Als de 100-jarige een favoriete kleur heeft, kun je elk bij Tuf-Tuf verkrijgbaar feestartikel 100 jaar in deze specifieke kleur kiezen. Denk aan borden, bestek, bekers, servetten en tafelkleden, die in vrijwel elke kleur te vinden zijn. Maar ook voor uitnodigingskaarten, snoepjes voor de jarige of pinata's ben je hier aan het goede adres.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl