Klantenservice

10 jaar

Hier vind je 10 jaar producten:

Hoera! Je kind wordt 10 jaar, een leeftijd die precies op twee handen te tellen is. Je prepuber wordt een grote jongen of meid en neemt steeds meer eigen verantwoordelijkheid voor dagelijkse activiteiten als tanden poetsen, douchen en ontbijten. Kinderen van deze leeftijd hebben nog wel hulp nodig bij het organiseren en plannen van allerlei dingen. Vul daarom de verjaardag 10 jaar voor je zoon of dochter in met een groots tienerfeest 10 jaar. Tuf-Tuf staat je bij met vrijwel elk feestartikel 10 jaar en versiering 10 jaar dat je je maar kunt bedenken. Van een vlaglijn en ballon 10 jaar tot een verkeersdeurbord en pinata 10 jaar.

Vier de verjaardag 10 jaar in stijl met leuke versiering 10 jaar 10 jaar.

Je kind nadert de pubertijd en zet soms al een groeispurt in. Hij of zij staat aan de vooravond van vele lichamelijke, emotionele en sociale veranderingen in het leven. Je kind wil meer met vriendjes of vriendinnetjes doen. Vier daarom de verjaardag 10 jaar in stijl en nodig andere kinderen uit om met z'n allen het tienerfeest 10 jaar kleur te geven. Tuf-tuf.nl helpt je een handje met leuke versiering 10 jaar in de vorm van gekleurde ballonnen, grote en kleine party vlaglijnen, hangdecoraties, deurborden 10 jaar en opblaascijfers 1 en 10.

Een feestartikel 10 jaar op een themafeest van je kind

Kinderen van 10 jaar zoeken naar gemeenschappelijkheid met hun leeftijdsgenootjes. Het is leuk om de verjaardag 10 jaar herkenbaar te maken met borden, bekers, servetten, bestek, onderleggers en bakjes met hetzelfde design. Je kunt bij Tuf-Tuf kiezen voor vele thema's. Van sprookjesfiguren tot striphelden, van tv-favorieten tot hoofdpersonen in computerspellen. Een feestartikel 10 jaar is er in alle vormen. Versier de stoel van de jarige met stoeldecoratie, speld hem of haar een button 10 jaar op en decoreer de verjaardagstaart met feeststerretjes of kaarsjes die bij elkaar het cijfer 10 uitbeelden. Er zijn zowel feestartikelen voor jongens en meisjes als uniseks feestartikelen verkrijgbaar. Wat is een feest zonder leuk spel? Laat de jonge gasten het pinata 10 jaar spel spelen. Hier kunnen ze goed hun energie in kwijt. Voor de vulling met confetti, speelgoedjes of snoepjes kun je ook bij Tuf-tuf.nl terecht.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl