Klantenservice

Roltongen

Hier vind je Roltongen producten:

Roltongen als traktatie

Roltongen mogen op geen enkel feest ontbreken. De vrolijk gekleurde toetertjes nodigen uit om te blazen en pret te maken. Organiseer een kinderfeest met roltongen en je zult zien dat de jonge gasten er veel plezier aan beleven. De feestelijke roltongen zijn perfect voor een verjaardag van jong tot oud, maar een feestartikel als roltongen is ook grappig bij een themaparty of als je zoon of dochter geslaagd is voor zijn zwemdiploma of schoolproject. Tuf Tuf heeft als webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen een breed assortiment roltoeters, dat volledig past bij een themafeest voor kinderen als SpongeBob, Hello Kitty, Sam de Brandweerman, Transformers of Ninja Turtles.

Roltongen brengen vrolijkheid op elk kinderfeest

Een kinderfeest en roltongen horen bij elkaar als Mickey en Minnie Mouse of als Woezel en Pip. De kinderen op de verjaardag van je dochter zullen blij zijn om bijvoorbeeld roltongen van Minnie Mouse, , Hello Kitty, Ballet, Barbie en Furby te mogen ontvangen. Ze zullen bovendien houden van het geluid dat de feesttoetertjes maken. Voor jongens liggen er bij Tuf Tuf roltongen van onder meer SpongeBob, Cars, Jurrasic World, Bob de Bouwer, Constructie en Politie klaar. Een feestartikel als roltongen is verkrijgbaar in allerlei verschijningen. Je vindt zeker roltongen die helemaal passen bij de belevingswereld van je kleine meid of knul.

Versiering en roltongen combineren met een feestbox van Tuf Tuf

Roltongen kun je mooi combineren met de feestboxen van Tuf-Tuf. Roltongen zijn namelijk ook leuk als bedankje voor de kinderen na afloop van het feest. Tuf Tuf heeft speciale feestzakjes en feestboxen in themastijl om de roltongen als verrassing in te stoppen. De feestboxen zijn er in allerlei kleuren en deze vul je met speeltjes, bellenblaas en roltongen. Je doet in de categorie Traktaties in onze voordelige en klantvriendelijke webshop nog veel meer inspiratie op om een blijvende herinnering aan de kinderen mee te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl