Klantenservice

Prikkers

Hier vind je Prikkers producten:

Prikkers zijn een onmisbaar onderdeel op elk feest. Je kunt een feestartikel als prikkers gebruiken tijdens een verjaardag of een themafeest, op een bedrijfsparty, tijdens een huwelijksjubileum of bij het uitdelen van een hartige of zoete traktatie op school. Tuf Tuf heeft originele prikkers in alle vormen en voor elke gelegenheid. Prikkers in de vorm van een verkeersbord met leeftijdsaanduiding, prikkers in alle kleuren voor een Feest op kleur en prikkers die qua uitstraling in lijn zijn met een bepaald thema, zoals Voetbal, Hartjes | Liefde, Camouflage, Ridders of Confetti, Versiering met prikkers voor de traktaties zal in alle gevallen in de smaak vallen.

Een feestartikel als prikkers maakt de traktatie op het feest extra lekker

Tuf Tuf heeft een breed assortiment prikkers van verschillende vorm en lengte. Je vindt in onze voordelige en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen prikkers van 20 centimeter, maar ook kleinere kinderfeest prikkers. Prikkers met een vlaggetje in de opvallende kleuren roze, paars, blauw, geel en groen geven een vrolijke uitstraling. Het stukje kaas, worst of de bittergarnituur zal extra lekker smaken. Ook leuk zijn de prikkers in de vorm van taartparasols voor op de verjaardags- of bruiloftstaart. De parasolprikkers kunnen overigens net goed in een ijsje worden gestoken. Andere originele versiering met prikkers toon je met fruitprikkers en folieprikkers in een waaiervorm. Naast het veelzijdige aanbod prikkers met leeftijdsaanduiding ontdek je bij Tuf Tuf ook bierviltjes in hetzelfde design.

Een origineel kinderfeest met prikkers in een favoriet thema

Tuf-Tuf.nl heeft feestartikelen en versieringen voor uiteenlopende themafeesten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Iedereen vindt wel iets van zijn gading. Kleurig gestippelde prikkers in het thema Confetti, prikkers Voetbal met zwart-wit geblokte ballen en prikkers met riddervlaggen die je bijvoorbeeld op een hamburger kunt planten en op een ridderbord kunt serveren. En nog veel meer themas. Wat te denken van prikkers met bloedafdrukken voor een griezelfeest, prikkers voor een piratenfeest of rood-wit-blauwe prikkers voor een Ik hou van Holland feest? Oranje prikkers matchen natuurlijk met Koningsdag en wedstrijden van het Nederlands Elftal. Er zijn bij Tuf Tuf prikkers voor seizoenfeesten als Lentefeest en Sinterklaas, met afbeeldingen van Sint en Piet op de vlaggetjes. Voor een 12,5 jarig huwelijksfeest zijn er prikkers in brons, voor 25 jaar huwelijk prikkers in zilver en voor 50 jaar huwelijk prikkers in goud. Wat je ook zoekt, je prikt altijd raak!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl