Klantenservice

Zebra

Feestartikelen Zebra voor een Zebra feest

Elk kind heeft wel één of meerdere favoriete dieren. Velen vinden een zebra er mooi uitzien vanwege het prachtige zwart-witte streeppatroon. Helaas is een zebra niet als huisdier te houden, maar je kunt je zoon of dochter wèl verrassen met een verjaardag in Zebra stijl. Met een feestartikel Zebra en versiering Zebra van Tuf-Tuf haal je de zebrawereld dichterbij. Het aanbod in onze vertrouwde webshop loopt uiteen van een ballon Zebra en slingers Zebra tot borden en bestek in Zebra motief en een opblaasbare Zebra. Zo uniek als een Zebra als dier is, zo bijzonder is een feestje in Zebra stijl Zoals elke zebra een uniek streeppatroon heeft, zo kun jij voor je zoon of dochter een bijzondere verjaardag Zebra organiseren.

Hier vind je Zebra producten:

Met elk feestartikel Zebra geef je het feestje een boost

Tuf-Tuf heeft alles wat je nodig hebt voor een opwindende party. Grote en kleine bekers, vierkante en ronde borden, servetten en tafelkleden in zwart-wit gestreept Zebra motief. Speciaal voor meisjes met roze accenten er in verwerkt. Er zijn zelfs speciale servetten voor als je kind een slaapfeestje geeft. Je kunt de feesttafel extra versieren met tafelaccessoires Zebra, waarop je met letterstickers een leuke tekst kunt schrijven.

Tuf-Tuf, hét online adres voor een feestartikel Zebra en versiering Zebra

Je hebt natuurlijk ook passende versiering Zebra nodig. Behalve een ballon Zebra en slingers Zebra slaag je bij Tuf-tuf.nl voor hangdecoraties met Zebra sterren, lampionnen in Zebra stijl, swirls decoratie en waaiers. Je zorgt voor een geweldig welkom met een Zebra deurposter met roze vlak, waarop je met de meegeleverde letterstickers je persoonlijke welkomsttekst voor de gasten kunt plakken. Een blikvanger in de feestruimte is de opblaasbare Zebra. Net echt, en heel leuk om mee te spelen. Het kinderfeest is compleet als je de jonge gasten na afloop een mooie feestbox -in zwart of wit- of feestzakje Zebra Passion meegeeft, met daarin een verrassing die ze pas thuis mogen bekijken. Op Tuf-tuf.nl is klein speelgoed en snoepgoed verkrijgbaar, dat ook van pas komt als je met de kinderen een pinata spel wilt spelen. Kijk gewoon even bij ons totale online aanbod voor alle mogelijkheden.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl